B bruhBSOD 80+ Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim AHMET Pazar, 21:16 #27 kasanda anakarta herangi bir ışık yanıyormu
ArdaBKC 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1,067 Dahası Reaksiyon skoru 473 İsim Arda Pazar, 21:22 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 bruhBSOD yazmış: kasanda anakarta herangi bir ışık yanıyormu Devamı için tıklayın... Yanıyor hocam
B bruhBSOD 80+ Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim AHMET Pazar, 21:23 #29 fotoğrafını atabilirmisin
ArdaBKC 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1,067 Dahası Reaksiyon skoru 473 İsim Arda Pazar, 21:24 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 bruhBSOD yazmış: fotoğrafını atabilirmisin Devamı için tıklayın... Lens kirik hocam fakat olduğu kadar atayım Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:25 on kameredan zar zor çektim hocam umarım olmustur
bruhBSOD yazmış: fotoğrafını atabilirmisin Devamı için tıklayın... Lens kirik hocam fakat olduğu kadar atayım Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:25 on kameredan zar zor çektim hocam umarım olmustur
B bruhBSOD 80+ Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim AHMET Pazar, 21:27 #31 hata var demek hata ışığı bu bu ışık kritik arzalarda olur yani benim bundan sonra yapabileceğim bir şey yok
hata var demek hata ışığı bu bu ışık kritik arzalarda olur yani benim bundan sonra yapabileceğim bir şey yok
ArdaBKC 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1,067 Dahası Reaksiyon skoru 473 İsim Arda Pazar, 21:30 Konu Sahibi Konu Sahibi #32 bruhBSOD yazmış: hata var demek hata ışığı bu bu ışık kritik arzalarda olur yani benim bundan sonra yapabileceğim bir şey yok Devamı için tıklayın... Sorun anakartta o zaman hocam değil mi yenisini almak gerek
bruhBSOD yazmış: hata var demek hata ışığı bu bu ışık kritik arzalarda olur yani benim bundan sonra yapabileceğim bir şey yok Devamı için tıklayın... Sorun anakartta o zaman hocam değil mi yenisini almak gerek
B bruhBSOD 80+ Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim AHMET Pazar, 21:30 #33 hakkını helal et ben başka hiç bir şey yapamam Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:30 bi bilgisarcıya götür
hakkını helal et ben başka hiç bir şey yapamam Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:30 bi bilgisarcıya götür
ArdaBKC 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1,067 Dahası Reaksiyon skoru 473 İsim Arda Pazar, 21:31 Konu Sahibi Konu Sahibi #34 bruhBSOD yazmış: hakkını helal et ben başka hiç bir şey yapamam Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:30 bi bilgisarcıya götür Devamı için tıklayın... Helal olsun hocam ne demek ben şuan yeni anakarti nasıl alacağımı dusunuyorum
bruhBSOD yazmış: hakkını helal et ben başka hiç bir şey yapamam Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:30 bi bilgisarcıya götür Devamı için tıklayın... Helal olsun hocam ne demek ben şuan yeni anakarti nasıl alacağımı dusunuyorum
B bruhBSOD 80+ Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim AHMET Pazar, 21:32 #35 bu ışık illa anakart ta hata var değil işlemci ram anakart ekran kartı cmos da olabilir
ArdaBKC 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1,067 Dahası Reaksiyon skoru 473 İsim Arda Pazar, 21:34 Konu Sahibi Konu Sahibi #36 bruhBSOD yazmış: bu ışık illa anakart ta hata var değil işlemci ram anakart ekran kartı cmos da olabilir Devamı için tıklayın... Hocam ekran kartı işlemci zaten anakartta daha pahalı Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:34 ArdaBKC yazmış: Hocam ekran kartı işlemci zaten anakartta daha pahalı Devamı için tıklayın... Yapmayın
bruhBSOD yazmış: bu ışık illa anakart ta hata var değil işlemci ram anakart ekran kartı cmos da olabilir Devamı için tıklayın... Hocam ekran kartı işlemci zaten anakartta daha pahalı Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:34 ArdaBKC yazmış: Hocam ekran kartı işlemci zaten anakartta daha pahalı Devamı için tıklayın... Yapmayın
B bruhBSOD 80+ Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim AHMET Pazar, 21:35 #37 sen bilgisayarcıya git arzalı parçayı bulsunlar Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:35 Allah'a emanet
sen bilgisayarcıya git arzalı parçayı bulsunlar Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:35 Allah'a emanet
ArdaBKC 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1,067 Dahası Reaksiyon skoru 473 İsim Arda Pazar, 21:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #38 bruhBSOD yazmış: sen bilgisayarcıya git arzalı parçayı bulsunlar Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:35 Allah'a emanet Devamı için tıklayın... Sanada hocam hayırlı akşamlar
bruhBSOD yazmış: sen bilgisayarcıya git arzalı parçayı bulsunlar Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 21:35 Allah'a emanet Devamı için tıklayın... Sanada hocam hayırlı akşamlar
K KriptoSuleyman 80+ Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 122 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim Süleyman Aydın Dün, 21:52 #39 Ne kablosu taktınız hocam? Bios pili çıkarın hocam. Geri takın. Rami çıkarıp 2. Slota takın. Ekran kartını kontrol edin. Güç kablosu takılı mı bakın. Usb leri arkada farklı yerlere takın. Monitör girişini ekran kartına taktığınızdan emin olun.
Ne kablosu taktınız hocam? Bios pili çıkarın hocam. Geri takın. Rami çıkarıp 2. Slota takın. Ekran kartını kontrol edin. Güç kablosu takılı mı bakın. Usb leri arkada farklı yerlere takın. Monitör girişini ekran kartına taktığınızdan emin olun.