H Harvey 80+ Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 160 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Harvey 6 Kasım 2024 #14 Volkan:/ yazmış: şuan eklediği beyaz bence daha hoş Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Kasım 2024 thermaltake wiev Devamı için tıklayın... Tercih meselesi hocam ben h5 flow kullandığım ve memnun olduğum için onu önerdim siz hoşunuza gideni alın.
Volkan:/ yazmış: şuan eklediği beyaz bence daha hoş Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Kasım 2024 thermaltake wiev Devamı için tıklayın... Tercih meselesi hocam ben h5 flow kullandığım ve memnun olduğum için onu önerdim siz hoşunuza gideni alın.
D Deutschland 80+ Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Octavia 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Volkan:/ yazmış: tatlı olmuş bu sefer sıvı soğutma da bir tık şüpheliyim bakıp döncem Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Kasım 2024 tamam sorun yok gibi 240r serisiymiş o kronik arızalar bunda düzletildi alınabilir güzel sistem Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Kasım 2024 h5 ten daha güzel duran bir kasa bence arkadaşın seçtiği Devamı için tıklayın... Ekran kartinin rtx 4070s yaptim sorun olurmu
Volkan:/ yazmış: tatlı olmuş bu sefer sıvı soğutma da bir tık şüpheliyim bakıp döncem Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Kasım 2024 tamam sorun yok gibi 240r serisiymiş o kronik arızalar bunda düzletildi alınabilir güzel sistem Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Kasım 2024 h5 ten daha güzel duran bir kasa bence arkadaşın seçtiği Devamı için tıklayın... Ekran kartinin rtx 4070s yaptim sorun olurmu