Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Merhaba arkadaşlar kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor sizce sorun nedir nasıl çözebiliriz?

Ekler

• 20240911_164956.jpg
    20240911_164956.jpg
    2 MB · Hit: 64
  • 20240911_165306.jpg
    20240911_165306.jpg
    1.9 MB · Hit: 56
bu tarz sorunları deneme yanılma yöntemi ile çözebilirsin ne desek boş olur çünkü farklı monitör farklı kablo vs ile falan denemelisin

bu tarz sorunları deneme yanılma yöntemi ile çözebilirsin ne desek boş olur çünkü farklı monitör farklı kablo vs ile falan denemelisin
Haklısınız farklı monitör ve kablolarlarda denedik ama maalesef sorun aynı

hdmi kablosunu nerden aldınız ekran kartından mı yoksa anakarttan mı? Hangisine taktıysanız diğerine takıp almayı deneyin. Olmazsa ekran kartını çıkarıp anakarttan görüntü almayı deneyin. Bazı anakartlar ekran kartı takılıyken sadece ekran kartından görüntü verebiliyor.

hdmi kablosunu nerden aldınız ekran kartından mı yoksa anakarttan mı? Hangisine taktıysanız diğerine takıp almayı deneyin. Olmazsa ekran kartını çıkarıp anakarttan görüntü almayı deneyin. Bazı anakartlar ekran kartı takılıyken sadece ekran kartından görüntü verebiliyor.
Monitör de hdmi kablosu yok vga ve vga benzeri bir kablo ile denedik ekran kartını çıkardık olmadı anakarta bağladık maalesef olmadı maalesef

Monitör de hdmi kablosu yok vga ve vga benzeri bir kablo ile denedik ekran kartını çıkardık olmadı anakarta bağladık maalesef olmadı maalesef
vga girişi sorunlu olabilir hdmi ile deneyin oda olmazsa zaten ekran kartındadır sorun farklı ekran kartı ile denemeniz lazım bu seferde dedıgım gibi sürekli denemediniz lazım aksi taktirde bulamazsınız sorunu

İşe yarayacağını sanmıyorum ama tüm elektiriği kesip bios pilini çıkarıp bios sıfırlayabilirsiniz.

Sorun nerden ve nasıl başladı ?

yardım edenlere teşekkürler kasa benim kasam değildi arkadaş çağırdı bende gittim yapamadık ondan konu açtım sorun ekran kartındaymış farklı bir ekran kartı takınca görüntü geldi, ekran kartı bozulmuş.

Ekran kartının görüntü veren vga portu da bozuk olabilir. Benim 3080 in hdmi portu bozuk ama 3 tane display port görüntü veriyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,888
Üyeler
173,279
Son üye
m1ka7654
Geri