merhaba yeni sistem aldim ve bu ilk sistemim video izleyerek ekran kartini taktim, ekran karti olsun islemci olsun fanlari calisiyor gayet tıkırında monitörüm olmadigi icin televizyina hdmi kablosu yardimiyla bagladim fakat goruntu almiyorum sinyal yok diyor (hdmi kablosunu ekran kartinin kismina taktim anakarta degil.) Sorun ne bilmiyorum yardim edin kurcalayarak bozmak istemedim.!!
Mesaj otomatik birleştirildi:
merhaba yeni sistem aldim ve bu ilk sistemim video izleyerek ekran kartini taktim, ekran karti olsun islemci olsun fanlari calisiyor gayet tıkırında monitörüm olmadigi icin televizyina hdmi kablosu yardimiyla bagladim fakat goruntu almiyorum sinyal yok diyor (hdmi kablosunu ekran kartinin kismina taktim anakarta degil.) Sorun ne bilmiyorum yardim edin kurcalayarak bozmak istemedim.!!
Tekrar kontrol ettim ve ekran karti sistemi baslatinca calisiyor fakat 1 ,2 saniye sonra duruyormerhaba yeni sistem aldim ve bu ilk sistemim video izleyerek ekran kartini taktim, ekran karti olsun islemci olsun fanlari calisiyor gayet tıkırında monitörüm olmadigi icin televizyina hdmi kablosu yardimiyla bagladim fakat goruntu almiyorum sinyal yok diyor (hdmi kablosunu ekran kartinin kismina taktim anakarta degil.) Sorun ne bilmiyorum yardim edin kurcalayarak bozmak istemedim.!!