Çözüldü✓ Kasa çok ısınıyor ne yapmalıyım

hamszzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Beyler selam az önce tekrar fark ettim oluyordu zaten ama kule tipi takınca geçer dedim cama elimi koyduğumda bildiğiniz sıcak bu neden oluyor ve normal mi temizliğini vs yeni yaptım. Apex değerleri Böyle. Değerlerin normal olduğunu ben de farkındayım kasanın kendisi fazla ısınıyor

Ekler

• IMG_0104.webp
    IMG_0104.webp
    1.3 MB · Hit: 47
Son düzenleme:
Beyler selam az önce tekrar fark ettim oluyordu zaten ama kule tipi takınca geçer dedim cama elimi koyduğumda bildiğiniz sıcak bu neden oluyor ve normal mi temizliğini vs yeni yaptım. Apex değerleri Böyle.
değerler iyi kasanın ısınması çok büyür bir dert değil hava akışı çok iyi değilse normal bir durum ve havalar aşşşırı sıcak.

değerler iyi kasanın ısınması çok büyür bir dert değil hava akışı çok iyi değilse normal bir durum ve havalar aşşşırı sıcak.
Harbi böyle havanın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pc açınca oda cehennem

Harbi böyle havanın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pc açınca oda cehennem
eski pc de rx580 var açınca kışları ısıtıcıya ihtiyaç duymuyorum şükür.

Beyler selam az önce tekrar fark ettim oluyordu zaten ama kule tipi takınca geçer dedim cama elimi koyduğumda bildiğiniz sıcak bu neden oluyor ve normal mi temizliğini vs yeni yaptım. Apex değerleri Böyle.
Gayet iyi hocam benim gpu 71 görüyor cpu cbs kalattim 6srde stok fanla

gayet normal ısı değerleri benim iş pcsi r3 3100 xigmatek kule tipi mx4 le böyle boşta sen düşün hocam ondan yan cam varsa açmak lazım

Ekler

• WhatsApp Image 2025-08-12 at 21.05.45 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-08-12 at 21.05.45 (1).webp
    79.1 KB · Hit: 23
Bayada çok ısınıyormuş patlayacak şimdi

HwInfo indir MOS (VRM) ve PCH sıcaklığına bak. Eğer ikisi de 70c üzerindeyse tekrar yazarsın. Oyun içi değerlerin gayet normal.

Dalgami geciyorsun canim
Sıcaklıklar gayet iyi,75 derece üstü sıcak sayılır

Değerler çok demiyorum kasa kendi çok ısınıyor boş laf yapcaksan hiç yapma birader soru sorduk
Değerlerin iyi camın sıcak olması önemli değil donanımlar 30 derece çalışmıyor 70 derece çalışıyor çünkü

Beyler selam az önce tekrar fark ettim oluyordu zaten ama kule tipi takınca geçer dedim cama elimi koyduğumda bildiğiniz sıcak bu neden oluyor ve normal mi temizliğini vs yeni yaptım. Apex değerleri Böyle. Değerlerin normal olduğunu ben de farkındayım kasanın kendisi fazla ısınıyor
Normal kasa ısınır

Benim 1650 full yükte 76 derece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,650
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri