Çoklayıcı hub?kasa için fan çoklayıcı almak istiyorum bağlaması kolay bir model önerirseniz iyi olur kaliteli de olsun elbette
kral anakartım TUF GAMING B650M-E WIFI sıvı soğutma veÇoklayıcı hub?
Yoksa kontrolcü mü?
Yani anakart argb desteğin var mı yok mu ona göre öneririm
bu ürün fanlarımın her türlü ayarlarını renk vs gibi olanak tanıyor mu birde bağlaması kolay mı acabaArgb desteğin var tamam
![]()
Thermalright FAN-ARGB HUB-Controller REV.A 3 Pinli ARGB Fan ve Çoklayıcı Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Thermalright FAN-ARGB HUB-Controller REV.A 3 Pinli ARGB Fan ve Çoklayıcı ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Thermalright FAN-ARGB HUB-Controller REV.A 3 Pinli ARGB Fan ve Çoklayıcı fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
İşini fazlasıyla görür fiyatına göre kaliteli
Ürünlerini anakart çalıştiriyor yani normal asus yazılımı ile devam..bu ürün fanlarımın her türlü ayarlarını renk vs gibi olanak tanıyor mu birde bağlaması kolay mı acaba
kral bu ürünün amazon linkini atma şansın var mı telden bulmak biraz zor oluyor da direk amazondan ertesi gün teslimat yapabilmem için birde bu ürünü güç kaynağına bağlamam gerekiyor mu yoksa sadece anakarta bağlamam yeterli oluyor muÜrünlerini anakart çalıştiriyor yani normal asus yazılımı ile devam..
Bunu direk anakarta bağlıyorsun
Sana anakarttaki argb soketinden 10 tane vermis gibi düşün hepsini buna takıp normal devam ediyorsun
bunun 5 pin fan kablo versiyonu varmıAnakarta böyle bağlıyorsun
Psudan çıkan hdd kablosu olur onuda diğer ucuna bağlıyorsun gücünü ordan alir
ThermalRight FAN-ARGB HUB-Controller REV.A 3 Pinli ARGB Fan ve Çoklayıcı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ThermalRight FAN-ARGB HUB-Controller REV.A 3 Pinli ARGB Fan ve Çoklayıcı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Amazon linkide bu
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y PWM Kablosu 4 pin Switch 3 pin 3 Port : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y PWM Kablosu 4 pin Switch 3 pin 3 Port : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ben bu ürünü kullanıyorum ama çok araştırmadan almıştım işimi görüyo
5 pin nasıl oluyor ya 12v olanlarda 4 pin olması lazım.. foto atsana bana soketinbunun 5 pin fan kablo versiyonu varmı
4 fanı birleştiriyor anakarta gelen yeri bulamadım5 pin nasıl oluyor ya 12v olanlarda 4 pin olması lazım.. foto atsana bana soketin
ARGB soketi değil fan güç soketi5 pin nasıl oluyor ya 12v olanlarda 4 pin olması lazım.. foto atsana bana soketin