Kasa fanı yerleştirme

Reaksiyon skoru
4
Akvaryum bir kasada toplam 6 fan yeterli olur mu?3ü üstte sıvı soğutma fanı 3’ü altta,hava akışı sağlıklı olur mu?

yan bölmeden hava akışı olması daha iyi olur tahliye için radyatör hava akışı sağlamıyor gibi bir şey

fanları nasıl takdığın önemli giriş ve çıkış olarak ayarlamak lazım

resım atsan daha anlasılır bır sekılde soylerız knkm ayrıca dedıgı de cok mantıksız geldı bana

fanları nasıl takdığın önemli giriş ve çıkış olarak ayarlamak lazım
ya hava girişi aşşağıdan olucak egzoz fanı çıkış olucak işte,bide sıvı soğutmanın var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

resım atsan daha anlasılır bır sekılde soylerız knkm ayrıca dedıgı de cok mantıksız geldı bana
Ya haklısınızda elimde sistem yok ;d

ya hava girişi aşşağıdan olucak egzoz fanı çıkış olucak işte,bide sıvı soğutmanın var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya haklısınızda elimde sistem yok ;d
sıvı sogutma alıcaksan onu uste tak one 3tane ıcerı hava ufleyecek sakılde bı tanede arkaya egzoz fanı tak bu kadar pekı kasanın lınkı warmı

Egzoz fani kesinlikle olmali

önden yandan alttan alınan hava sadece arkadan ve üst radyatöre gider ona göre ayarla bütçeni söylersen belki ucuz 3'lü fan önerebiliriz

bunda ısler degısır hocam gene sıvı sogutucuyu uste tak arka egzoz fan garantı yanada 3 tane egzoz fan altada 3 sıgarmı bılmıyorum sıarsa 3 tane hava gırısı ıcın lazım

Geri