Kasa fanlarım çalışmıyor

Emooo17

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar yeni bilgisayar topladım sıvı soğutucum ekran kartım vesaire her şey çalışıyor ama kasa fanlarım çalışmıyor yardım edermisiniz

Ekler

• image.webp
    image.webp
    722.9 KB · Hit: 19
nereye bağladın hocam birde yük altında da çalışmıyor mu

bağlantılarını düzgün yaptınız kasa arkasından fotoğraf atar mısınız?

kontrolcüye güç verdiniz mi? tam anlamışmıyor ki hocam o kontrolcüye takılı kabloları takip edin yukarı doğru bağlantıların doğru takıldığından emin olun. daha sonra molexe bağlanmış mı ona bakın.

kontrolcüye güç verdiniz mi? tam anlamışmıyor ki hocam o kontrolcüye takılı kabloları takip edin yukarı doğru bağlantıların doğru takıldığından emin olun. daha sonra molexe bağlanmış mı ona bakın.
1. Fotodoki işaret ettiğim yerden çıkarıp 2. Yerde işaret ettiğim yerlere takınca fanlar dönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Discord gibi yerlerden ulaşabilirmiyim hocam size

Ekler

• image.webp
    image.webp
    402.2 KB · Hit: 16
  • image.webp
    image.webp
    774.1 KB · Hit: 13
1. Fotodoki işaret ettiğim yerden çıkarıp 2. Yerde işaret ettiğim yerlere takınca fanlar dönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Discord gibi yerlerden ulaşabilirmiyim hocam size
tahmin ettiğim gibi hocam yanlış bağlanmış ondan dolayı dc şuan için kullanmıyorum. özele yazın ben size insta falan vereyim

Geri