Arkadaşlar pc ye harddisk taktım pc mi açtıktan sonra kasanın fanları çalışmıyor du ssd takılıydı ayriyetten bi de hdd taktım alakası olmayan bi durumdan fanların durması saçma geldi kabloların hepsi takılı napmam gerek foto isteyene atabilirim
fan bağlantılarının pinlerini kontrol et hdd yi takarken sökülmüştür muhtemelenArkadaşlar pc ye harddisk taktım pc mi açtıktan sonra kasanın fanları çalışmıyor du ssd takılıydı ayriyetten bi de hdd taktım alakası olmayan bi durumdan fanların durması saçma geldi kabloların hepsi takılı napmam gerek foto isteyene atabilirim
Kontrol ettim 4-5 defa ama yanmıyor ve dönmüyor fakat işlemci soğutucu çalışıyorfan bağlantılarının pinlerini kontrol et hdd yi takarken sökülmüştür muhtemelen
Detaylı fotoğraf at, muhtemelen fan bağlantıların sökülmüştür.
https://www.hizliresim.com/atqnlc0 buyrunDetaylı fotoğraf at, muhtemelen fan bağlantıların sökülmüştür.
yük altında olmadığı için dönmüyor olabilirmi eskiden sabit mi dönüyordu pekiKontrol ettim 4-5 defa ama yanmıyor ve dönmüyor fakat işlemci soğutucu çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablo da da sorun olabilir belkiKontrol ettim 4-5 defa ama yanmıyor ve dönmüyor fakat işlemci soğutucu çalışıyor
https://www.hizliresim.com/atqnlc0 buyrun
Fan kontrolcüden 4 tane fan için çıkış bağlantıları doğru gibi sorun yok, ama kontrolcüye güç girişini göremedim? yan tarafta mı kalıyor? sata veya molex ile güç alıyordur, güç girişi olmazsa çalışmaz.Kontrol ettim 4-5 defa ama yanmıyor ve dönmüyor fakat işlemci soğutucu çalışıyor
https://www.hizliresim.com/atqnlc0 buyrun
Kasa fanları stabil olarak hep dönüyordu zaten harrdiski taktım dönmemeye başladı sorun kabloları çekiştirdiğimden falandır dedim kabloları tekrar çıkar tak yaptım fakat olmadı pc açık ama fanlar dönmüyoryük altında olmadığı için dönmüyor olabilirmi eskiden sabit mi dönüyordu peki
kablo da da sorun olabilir belki
yeni kablo alıp dene bi belkiKasa fanları stabil olarak hep dönüyordu zaten harrdiski taktım dönmemeye başladı sorun kabloları çekiştirdiğimden falandır dedim kabloları tekrar çıkar tak yaptım fakat olmadı pc açık ama fanlar dönmüyor
Psu ya giden kablo evet takılı değil şuan farkettim onu takınca tekrar yaaıcam olup olmadıgınıfanlar kite takılı, ordan çıkan bir kablo olacak o psuya bağlı mı
fanlar kite takılı, ordan çıkan bir kablo olacak o psuya bağlı mı
Psu ya giden kablo evet takılı değil şuan farkettim onu takınca tekrar yaaıcam olup olmadıgını
Bu kabloyu nereye takıcam bulamadım da yerini
Çok teşekkür ederim arkadaşlar kabloları bağladım birbirne halettimAlıntıyı görüntüle
Fotoğrafta tam belli olmuyor bu işaretlediğim molex ucu ve kontrolcüye giren kısım aynı kablomu? kontrolcünün öbür taraflarında bir giriş varmı? ayrıca kasanın tam modelini de paylaşırsan oradan da bakabiliriz.
+ O 4 pinli molex kablosunu güç kaynağından gelen molex kablosuna bağlayacaksın, aynı tipte kablo olması lazım, giriş kısmına bağla çalışır.