Kasa hava akışı nasıl olmali

Hitter

80+
Reaksiyon skoru
4
Kasamda hava akışı nasıl olmalı ben öndeki kendi fani ve Rampage çekecek arkadaki ve üsteki sıvı soğutma eksoz görevi görür diye düşünmüştüm

Ekler

• IMG_20250820_123459.webp
    IMG_20250820_123459.webp
    373.2 KB · Hit: 26
  • IMG_20250820_123457.webp
    IMG_20250820_123457.webp
    724.8 KB · Hit: 23
Kasamda hava akışı nasıl olmalı ben öndeki kendi fani ve Rampage çekecek arkadaki ve üsteki sıvı soğutma eksoz görevi görür diye düşünmüştüm
Önden ve alttan hava almalı üstten ve arkadan atmalı.

Yandaki rampage
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl olcak
Yanlar genelde arkası geniş olmayan kasalarda iş yapmaz böyle bırak içerideki havayı anakartın arkasına doğru göndersin

Arkasında delikler var fan karsisinda
O zaman tamam onları takılı olduğu gibi bırak logonun olduğu yerden hava alır olduğu için içerideki havayı aktarsın akış akıştır

Yani fanları içeri alıp dişa vericek şekilde ayarlarsan iyi olur birde o nasıl isim yanlış okudum .d

O zaman tamam onları takılı olduğu gibi bırak logonun olduğu yerden hava alır olduğu için içerideki havayı aktarsın akış akıştır
Hocam ramge dışarı veriyor şuanda önden geliyor direk çekmezmi havayı

Yani fanları içeri alıp dişa vericek şekilde ayarlarsan iyi olur birde o nasıl isim yanlış okudum .d
O nasıl oluyor

Önden çek üstten arkadan at sistemin öyle

Yandada var mis oda çeksin içeri ön ve yan içeri çeksin arka ve üst dışarı atsın

Hocam ramge dışarı veriyor şuanda önden geliyor direk çekmezmi havayı
Önerdiğim bir yöntem değil ama biraz duman ile bunun testini rahatlıkla yapabilirsin fanları fulleyip biraz sigara dumanı yada temiz duman üflersen nereden ne kadar attığını görebilirsin sadece üst ve arkadan atsın diyorsan rampageleri ters çevir madem karşısında delikler var hava alacak alanı vardır oradan da giriş olsun ön alt yandan girsin üst arkadan çıksın

Önden çek üstten arkadan at sistemin öyle

Yandada var mis oda çeksin içeri ön ve yan içeri çeksin arka ve üst dışarı atsın
Yan fanları sonradan aldım yönleri nasıl olcak onu kast ediyorum

Geri