Önden ve alttan hava almalı üstten ve arkadan atmalı.Kasamda hava akışı nasıl olmalı ben öndeki kendi fani ve Rampage çekecek arkadaki ve üsteki sıvı soğutma eksoz görevi görür diye düşünmüştüm
Yandaki rampageÖnden ve alttan hava almalı üstten ve arkadan atmalı.
Nasıl olcakÖnden ve alttan hava almalı üstten ve arkadan atmalı.
Yanlar genelde arkası geniş olmayan kasalarda iş yapmaz böyle bırak içerideki havayı anakartın arkasına doğru göndersinYandaki rampage
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl olcak
Arkasında delikler var fan karsisindaYanlar genelde arkası geniş olmayan kasalarda iş yapmaz böyle bırak içerideki havayı anakartın arkasına doğru göndersin
O zaman tamam onları takılı olduğu gibi bırak logonun olduğu yerden hava alır olduğu için içerideki havayı aktarsın akış akıştırArkasında delikler var fan karsisinda
Hocam ramge dışarı veriyor şuanda önden geliyor direk çekmezmi havayıO zaman tamam onları takılı olduğu gibi bırak logonun olduğu yerden hava alır olduğu için içerideki havayı aktarsın akış akıştır
O nasıl oluyorYani fanları içeri alıp dişa vericek şekilde ayarlarsan iyi olur birde o nasıl isim yanlış okudum .d
Önerdiğim bir yöntem değil ama biraz duman ile bunun testini rahatlıkla yapabilirsin fanları fulleyip biraz sigara dumanı yada temiz duman üflersen nereden ne kadar attığını görebilirsin sadece üst ve arkadan atsın diyorsan rampageleri ters çevir madem karşısında delikler var hava alacak alanı vardır oradan da giriş olsun ön alt yandan girsin üst arkadan çıksınHocam ramge dışarı veriyor şuanda önden geliyor direk çekmezmi havayı
Yan fanları sonradan aldım yönleri nasıl olcak onu kast ediyorumÖnden çek üstten arkadan at sistemin öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yandada var mis oda çeksin içeri ön ve yan içeri çeksin arka ve üst dışarı atsın
İçeriye hava çekecek işte kardeşimYan fanları sonradan aldım yönleri nasıl olcak onu kast ediyorum