Neler Yeni

Öneri Kasa İçi Ips Led Ekran 700tl

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale
fiyatı uygun geldi o yüzden paylaşıyorum

link

Darkone22

80+ Bronze
Satıcısı amazon olmayan. Amazon lojistik tarafından gönderilen birçok ürün aldım. Hiç sorun yaşamadım.
Ki satıcı amazon dememiş arkadaş. Hatta bi taneside kargoda airfry aldım.
Hocam diğer türlü satıcılar ne kadar vergi çıakcağını falan söylemiyor.Biz de öyle almasını biliyoruz zaten

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

Darkone22

80+ Bronze
Dostum ödeme kısmında ödediğin vergiden başka vergi ödemezsin. Kaç kere bu tarz alışveriş yaptım.
Dostum ben sana anlatamıyorum galiba. Satıcı yurtdışından gönderirse ürünü kargo ve vergi çıkmıyor. Ödeme ekranında bu ürünlerde vergi çıkmıyor sen nasıl vergi ödüyorsun abi ?

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Satıcısı amazon olmayan, Amazon lojistik tarafından gönderilen birçok ürün aldım. Hiç sorun yaşamadım.
Ki satıcı amazon dememiş arkadaş. Hatta bi taneside kargoda airfry aldım.
airfry bizde aldık hocam markası dms mi ?

Dostum ben sana anlatamıyorum galiba. Satıcı yurtdışından gönderirse ürünü kargo ve vergi çıkıyor. Ödeme ekranında bu ürünlerde vergi çıkmıyor sen nasıl vergi ödüyorsun abi ?
Dostum amazon lojistik tarafından gönderilen ürünlerde vergiyi peşin ödersin. Amazonun göndermediği yurtdışı ürünlerde vergi çıkar.
Gönderici Amazon lojistik vergiyi peşin alıyor.

Darkone22

80+ Bronze
Dostum amazon lojistik tarafından gönderilen ürünlerde vergiyi peşin ödersin. Amazonun göndermediği yurtdışı ürünlerde vergi çıkar.
Ben de onu kastediyorum ya sana. Satıcı yurtdışı satıcı ve amazon lojistik ile göndermiyor ürünü
Mesaj otomatik birleştirildi:

dfd.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,275
Üyeler
164,641
Son üye
ProceleSs
Top Bottom