Satıcı amazon değil.Amazon lojistik yazmasına dikkat edin lüfen
Satıcısı amazon olmayan, Amazon lojistik tarafından gönderilen birçok ürün aldım. Hiç sorun yaşamadım.Satıcı amazon değil.Amazon lojistik yazmasına dikkat edin lüfen
Hocam diğer türlü satıcılar ne kadar vergi çıakcağını falan söylemiyor.Biz de öyle almasını biliyoruz zatenSatıcısı amazon olmayan. Amazon lojistik tarafından gönderilen birçok ürün aldım. Hiç sorun yaşamadım.
Ki satıcı amazon dememiş arkadaş. Hatta bi taneside kargoda airfry aldım.
Dostum ödeme kısmında ödediğin vergiden başka vergi ödemezsin. Kaç kere bu tarz alışveriş yaptım.Hocam diğer türlü satıcılar ne kadar vergi çıakcağını falan söylemiyor.Biz de öyle almasını biliyoruz zaten
Dostum ben sana anlatamıyorum galiba. Satıcı yurtdışından gönderirse ürünü kargo ve vergi çıkmıyor. Ödeme ekranında bu ürünlerde vergi çıkmıyor sen nasıl vergi ödüyorsun abi ?Dostum ödeme kısmında ödediğin vergiden başka vergi ödemezsin. Kaç kere bu tarz alışveriş yaptım.
airfry bizde aldık hocam markası dms mi ?Satıcısı amazon olmayan, Amazon lojistik tarafından gönderilen birçok ürün aldım. Hiç sorun yaşamadım.
Ki satıcı amazon dememiş arkadaş. Hatta bi taneside kargoda airfry aldım.
Dostum amazon lojistik tarafından gönderilen ürünlerde vergiyi peşin ödersin. Amazonun göndermediği yurtdışı ürünlerde vergi çıkar.Dostum ben sana anlatamıyorum galiba. Satıcı yurtdışından gönderirse ürünü kargo ve vergi çıkıyor. Ödeme ekranında bu ürünlerde vergi çıkmıyor sen nasıl vergi ödüyorsun abi ?
Yalnız az önce fiyatı 480 TL ye düştü :d bilsem alırdım
Evet hocam aras kargoya verilmiş yarın bir gün gelecek inş. Xbox gamepad ile beraber almıştımairfry bizde aldık hocam markası dms mi ?
Ben de onu kastediyorum ya sana. Satıcı yurtdışı satıcı ve amazon lojistik ile göndermiyor ürünüDostum amazon lojistik tarafından gönderilen ürünlerde vergiyi peşin ödersin. Amazonun göndermediği yurtdışı ürünlerde vergi çıkar.
Gönderici Amazon lojistik vergiyi peşin alıyor.
Dostum amazon lojistik tarafından gönderilen ürünlerde vergiyi peşin ödersin. Amazonun göndermediği yurtdışı ürünlerde vergi çıkar.
Gönderici Amazon lojistik vergiyi peşin alıyor.