Emir.jk 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 717 27 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar kasamın modeli Vento vg11a GG6 almıştım sistemde gelen kasa fanları argb yani sadece rainbow bunları nasıl söndürebilirim gece oyun indirmek için açık bırakıyorum gerçekten baya yüksek ışığı var yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar kasamın modeli Vento vg11a GG6 almıştım sistemde gelen kasa fanları argb yani sadece rainbow bunları nasıl söndürebilirim gece oyun indirmek için açık bırakıyorum gerçekten baya yüksek ışığı var yardımcı olursanız sevinirim.
HmzaY 80+ Gold Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 5,243 Dahası Reaksiyon skoru 2,299 Konum Nazarick İsim Hamza Y İlgilendiği Kategoriler Little Bit Everything 27 Temmuz 2022 #2 rgb pinini çek
gkdnz_akts 80+ Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Gökdeniz 27 Temmuz 2022 #3 Kanka kasanın içinde bağlantısı vardır mutlaka kasanın ışıklarına giden kabloyu takip et sök olmazsa geri tak öyle öyle buldum ben Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Temmuz 2022 gkdnz_akts yazmış: Kanka kasanın içinde bağlantısı vardır mutlaka kasanın ışıklarına giden kabloyu takip et sök olmazsa geri tak öyle öyle buldum ben Devamı için tıklayın... Bantlı olanlar varsa onlarıda söküp dene benimki bantlı olanlarda çıktı
Kanka kasanın içinde bağlantısı vardır mutlaka kasanın ışıklarına giden kabloyu takip et sök olmazsa geri tak öyle öyle buldum ben Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Temmuz 2022 gkdnz_akts yazmış: Kanka kasanın içinde bağlantısı vardır mutlaka kasanın ışıklarına giden kabloyu takip et sök olmazsa geri tak öyle öyle buldum ben Devamı için tıklayın... Bantlı olanlar varsa onlarıda söküp dene benimki bantlı olanlarda çıktı