Neler Yeni

Öneri Kasa modifiye etme

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
hocam rgb alıcağınıza para biriktirip anakart vs alabilirsiniz anakart kasa falan ikinci ellerde ugun kasalar vs var bütçeniz nedir birde mesela ben kasamı satıyorum eğer almak isterseniz güzel bi fiyat çekerim size

RuLinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Merhaba arkadaşlar benim eski bir kasam var zaten bileşenleride eski idare ederinde altında yeni bilgisayar alamıyorum. Bu kasayı daha güzele çevirmek istiyorum yani içine RGB falan bide hızlanması için neler yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.

Anakart: Foxconn N15235
Ram: 4GB
İşlemci: Intel Göre 2 Quad Q8400
Ekran kartı: Nvida Geforce 9600 GT
HDD: Samsung 320GB
PSU: Asus ATX- 400A
Kasa: Asus Vento A9 Chassis
Kasayı iyice Temizlettir RGB Ledler var onlardan al 4 köşesine çevir cillop gibi olur

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Kasayı iyice Temizlettir RGB Ledler var onlardan al 4 köşesine çevir cillop gibi olur
Şuan RGB fan sipariş ettim. Ve yanında plexi sipariş ettim. Cam yapacağım yan tarafı ve RGB fanları takıcam birkaçgün sonnrada ledlere bakacağım. Fakat bir sorum var kasanın ön tarafına yerleşecek olan fan için ön kapağı açmam gerek nasıl açacağım bir yerini bulamadım.

Siegfreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hayri tekeş
Steam
angelshare2
Şuan RGB fan sipariş ettim. Ve yanında plexi sipariş ettim. Cam yapacağım yan tarafı ve RGB fanları takıcam birkaçgün sonnrada ledlere bakacağım. Fakat bir sorum var kasanın ön tarafına yerleşecek olan fan için ön kapağı açmam gerek nasıl açacağım bir yerini bulamadım.

resimde görünen kısımlarda genelde pinler olur çoğu kasada 2 yamımdada vardır 2 kapağıda açman lazım yani

Ekler

• 302clips.jpg
    302clips.jpg
    54.8 KB · Hit: 58

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler