hocam rgb alıcağınıza para biriktirip anakart vs alabilirsiniz anakart kasa falan ikinci ellerde ugun kasalar vs var bütçeniz nedir birde mesela ben kasamı satıyorum eğer almak isterseniz güzel bi fiyat çekerim size
Kasayı iyice Temizlettir RGB Ledler var onlardan al 4 köşesine çevir cillop gibi olurMerhaba arkadaşlar benim eski bir kasam var zaten bileşenleride eski idare ederinde altında yeni bilgisayar alamıyorum. Bu kasayı daha güzele çevirmek istiyorum yani içine RGB falan bide hızlanması için neler yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Anakart: Foxconn N15235
Ram: 4GB
İşlemci: Intel Göre 2 Quad Q8400
Ekran kartı: Nvida Geforce 9600 GT
HDD: Samsung 320GB
PSU: Asus ATX- 400A
Kasa: Asus Vento A9 Chassis
Şuan RGB fan sipariş ettim. Ve yanında plexi sipariş ettim. Cam yapacağım yan tarafı ve RGB fanları takıcam birkaçgün sonnrada ledlere bakacağım. Fakat bir sorum var kasanın ön tarafına yerleşecek olan fan için ön kapağı açmam gerek nasıl açacağım bir yerini bulamadım.Kasayı iyice Temizlettir RGB Ledler var onlardan al 4 köşesine çevir cillop gibi olur
Şuan RGB fan sipariş ettim. Ve yanında plexi sipariş ettim. Cam yapacağım yan tarafı ve RGB fanları takıcam birkaçgün sonnrada ledlere bakacağım. Fakat bir sorum var kasanın ön tarafına yerleşecek olan fan için ön kapağı açmam gerek nasıl açacağım bir yerini bulamadım.
resimde görünen kısımlarda genelde pinler olur çoğu kasada 2 yamımdada vardır 2 kapağıda açman lazım yani
beyaz kısımları sıkarak ittirValla reis bende böyle bunu nasıl acicam?