Neler Yeni

Öneri Kasa modifiye etme

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
kasanın yan kapağını kestirip plexi yapabilirsin fazla masraflı bir şey olmaz boya yapmada iyiysen içini boyaya da bilirsin ondan sonra rgb kendini belli eder bu hali ile rgb gereksiz olur

yoksa bile molex sata çevirici ile takabilirsin
Anladım ben bunu kendim kesebilir miyim?

Siegfreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hayri tekeş
Steam
angelshare2
Anladım ben bunu kendim kesebilir miyim?
elindeki malzemelere bağlı uygun kesme aletleri varsa ve düzgün kesebeleceğini düşünüyorsan sıkıntı olmaz plexi de genelde reklamcılarda olur onuda çift taraflı bandla yada kapaklı vida kullanarak monteleye bilirsin

106410

80+ Silver
Evet güç kaynağında sata güç kablosu olması lazım.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
elindeki malzemelere bağlı uygun kesme aletleri varsa ve düzgün kesebeleceğini düşünüyorsan sıkıntı olmaz plexi de genelde reklamcılarda olur onuda çift taraflı bandla yada kapaklı vida kullanarak monteleye bilirsin
Tamam teşekkür ederim peki ya fan alsam 3 tane birisini kasanın önüne ikisinide alt taraftan hava verecek şekilde yapsam 3 fan hava girişi 1 fan egzoz olarak nasıl olur sıcaklıklar falan

Siegfreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hayri tekeş
Steam
angelshare2
Tamam teşekkür ederim peki ya fan alsam 3 tane birisini kasanın önüne ikisinide alt taraftan hava verecek şekilde yapsam 3 fan hava girişi 1 fan egzoz olarak nasıl olur sıcaklıklar falan
kasa altı uygun olmaz o kasa için gereksiz kablo kalabalığı yapar standart egsoz fanı ve ön fan takabilirsin sistemin için yeterli olur çok fazla hava girişi oldumu fazla hava çıkışıda sağlaman lazım yoksa hava içerde düzensiz dağılır ve sıkıntı çıkartır

alt kısma fan ekleyeceksen üstten çıkış vermen daha sağlıklı olur
onun dışında 2.resimdeki sistem senin için yeterli

Ekler

• vertical-layout-chimney-effect-imageleftorright.png
    vertical-layout-chimney-effect-imageleftorright.png
    1.4 MB · Hit: 68
  • airflow.jpg
    airflow.jpg
    35 KB · Hit: 71

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
kasa altı uygun olmaz o kasa için gereksiz kablo kalabalığı yapar standart egsoz fanı ve ön fan takabilirsin sistemin için yeterli olur çok fazla hava girişi oldumu fazla hava çıkışıda sağlaman lazım yoksa hava içerde düzensiz dağılır ve sıkıntı çıkartır

alt kısma fan ekleyeceksen üstten çıkış vermen daha sağlıklı olur
onun dışında 2.resimdeki sistem senin için yeterli
Tamamdır teşekkür ederim, bide işlemci fanı için kule tipi iyi olur mu onun montajı biraz sıkıntılı böyle stock soğutucularda varya sadece push lu plastik bastırıyorsun takılıyor öyle bir işlemci fanı söyleyebilirmisin bana 150 tl falan max

Siegfreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hayri tekeş
Steam
angelshare2
Tamamdır teşekkür ederim, bide işlemci fanı için kule tipi iyi olur mu onun montajı biraz sıkıntılı böyle stock soğutucularda varya sadece push lu plastik bastırıyorsun takılıyor öyle bir işlemci fanı söyleyebilirmisin bana 150 tl falan max
senin işlemcine kule tipi fazla gelir orjinal ama ortası bakır olanı kullansan yeter 775 fan bulmakta bu aralar zor olanlarda dandik değmez yani

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Merhaba arkadaşlar benim eski bir kasam var zaten bileşenleride eski idare ederinde altında yeni bilgisayar alamıyorum. Bu kasayı daha güzele çevirmek istiyorum yani içine RGB falan bide hızlanması için neler yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.

Anakart: Foxconn N15235
Ram: 4GB
İşlemci: Intel Göre 2 Quad Q8400
Ekran kartı: Nvida Geforce 9600 GT
HDD: Samsung 320GB
PSU: Asus ATX- 400A
Kasa: Asus Vento A9 Chassis
Leday.com da rgb için uygun fiyatlar var

tns1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Oğuz
Ben de 2001 yılından kalma pentium 4 atx bilgisayar kasasının içine yeni sistem topladım. Askerliğin bitmesine 9 gün kaldı. Önümüzdeki ay kasayı komple söküp kesip biçip kaynaklayıp yeni bir matx kasa yapacağım. Ön ve yan kapaklar için pleksi düşünüyorum. İç dış mat beyaza boyayacağım. Adresseble rgb döşeyeceğim az bir miktar. Yaptığım vakit konu açıp sizlerle paylaşırım

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
senin işlemcine kule tipi fazla gelir orjinal ama ortası bakır olanı kullansan yeter 775 fan bulmakta bu aralar zor olanlarda dandik değmez yani
Akasa K32 alıyorum sence iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de 2001 yılından kalma pentium 4 atx bilgisayar kasasının içine yeni sistem topladım. Askerliğin bitmesine 9 gün kaldı. Önümüzdeki ay kasayı komple söküp kesip biçip kaynaklayıp yeni bir matx kasa yapacağım. Ön ve yan kapaklar için pleksi düşünüyorum. İç dış mat beyaza boyayacağım. Adresseble rgb döşeyeceğim az bir miktar. Yaptığım vakit konu açıp sizlerle paylaşırım
Tamamdır

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Kankam pusu alman gerekecek enerji için işlemcin falan kötü ise değiştirmek için sistemi değiştiriceksin bence onu satmaya calis yeni topla 😊

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
stock fanın süslüsü gibi fazla fark yaratmaz aliminyum tabanlı1 gram bakır bile yok o fanda
Sipariş ettim bile ama stock fana göre en az 10 derece falan fark ettiğini söylüyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,666
Son üye
bur4k.emre
Top Bottom