Neler Yeni

Kasa Montaj Yapımı

Alperen00_

80+ Bronze
Arkadaşlar pc topladım yakında alacağım ancak kasa montajından pek anlamıyorum ne yapmalıyım sizce varsa video linki atar mısınız yoksa bilgisayarcıya mı götürmeliyim sizce ?

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Arkadaşlar PC topladım yakında alacağım ancak kasa montajından pek anlamıyorum ne yapmalıyım sizce varsa video linki atar mısınız yoksa bilgisayarcıya mı götürmeliyim sizce ?
Bilgisayarci guvenilir degilse yaninda bekle de ramini calmasin

Alperen00_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Yok PSU takımı ekran kartı takımı gibi şeylerde zorlanırım büyük ihtimalle ram işlemci takımını biliyorum zaten
Donanım Arşivi, PC hocası, Tecnophat gibi kanalları izleyerek rahatlıkla öğrenebilirsin. Kasa montaj ve dediğim kanalları yazaabilirsin youtube'a.

Alperen00_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım Arşivi, PC hocası, Tecnophat gibi kanalları izleyerek rahatlıkla öğrenebilirsin. Kasa montaj ve dediğim kanalları yazaabilirsin youtube'a.
Tamam bakacağım olmazsa bilgisayarcıya götürüp yanında beklerim

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Yok PSU takımı ekran kartı takımı gibi şeylerde zorlanırım büyük ihtimalle ram işlemci takımını biliyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar sürer ve kaç paraya yapar ?
Montaj cok surmez pek bipmiyorum ama 1 2 saate hallolur ve 100tl civari tutar belko daha az

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar sürer ve kaç paraya yapar ?

İşlemciyi takmak ve kablolama dışında gerisi kolay zaten bende ilk kez sistem montajı yapıcam. İzlediğim videolardan öğrendiğim kadarıyla söyledim.

Top Bottom