Çözüldü✓ Kasa Önerisi Asus AP201 / CORSAIR 3500X

dejort01

80+
Reaksiyon skoru
27
360mm sıvı soğutucu alacağım için yeni kasaya geçeceğim biraz bakındım Asus Prime AP201 kasası ile alakalı bir inceleme gördüm arkadaş öneriyor ama bakınırken CORSAIR 3500X kasasını gördüm görünüş olarak hoşuma gitti bu iki kasa arasında kaldım diyebilirim fakat illa bunları alacak değilim bunların yerinede önere bileceğiniz bir kasa var mı ? birde bunların yanında 360mm soğutucu önerebilir misiniz? ?
bütçem 20k fakat tamamını bunlara harcamak istemiyorum belki mönitörümüde değiştirebilirim uygun fiyatlı olursa önerileriniz sevinirim.
Anakartım Asus Prime B840M-A wifi ekran kartım sapphire nitro+ 7800xt

360mm sıvı soğutucu alacağım için yeni kasaya geçeceğim biraz bakındım Asus Prime AP201 kasası ile alakalı bir inceleme gördüm arkadaş öneriyor ama bakınırken CORSAIR 3500X kasasını gördüm görünüş olarak hoşuma gitti bu iki kasa arasında kaldım diyebilirim fakat illa bunları alacak değilim bunların yerinede önere bileceğiniz bir kasa var mı ? birde bunların yanında 360mm soğutucu önerebilir misiniz? ?
bütçem 20k fakat tamamını bunlara harcamak istemiyorum belki mönitörümüde değiştirebilirim uygun fiyatlı olursa önerileriniz sevinirim.
Anakartım Asus Prime B840M-A wifi ekran kartım sapphire nitro+ 7800xt
Bütçe çok iyi ama hepsini harcamaya gerek yok;
4 argb fanla geliyor hava akışı ve görünüşü çok iyi.
Soğutucu olarak da bunu alabilirsin hem iyi model hem de kasayla da uyumlu olur.

Bütçe çok iyi ama hepsini harcamaya gerek yok;
4 argb fanla geliyor hava akışı ve görünüşü çok iyi.
Soğutucu olarak da bunu alabilirsin hem iyi model hem de kasayla da uyumlu olur.
Kasaya micro atx anakart uyumlumudur acaba e-atx anakart destekliyor olarak yaziyor

Performanceda rgb yok, pompası bi tık daha iyi ama arıza sorunları yaşanmıştı zamanında. Ondan bu model çok daha iyi
Hocam dediginiz sogutucunuj performance modeli var aralarinda fiyat farki yok onu alsam acaba daha iyi olurmu ?

hocam şuan kullandığım işlemci 7900x önerdiğin soğutucu iş görürümü acaba ya aklıma takıldı?
O soğutucu görmezse hiç bir soğutucu görmez hocam. Amd tarafı çok sıcak çalışmıyor zaten.

O soğutucu görmezse hiç bir soğutucu görmez hocam. Amd tarafı çok sıcak çalışmıyor zaten.
valla hocam 7900x in tdp si 170 şuan biostan 65w mı ne düşürmüştüm ona rağmen rdr2 cyberpunka filan girdiğimde 90 derecelere çıkıyor :d cs2 bf oyunlarını çok oynuyorum 80 derecenin altına düşmüyor (genelde 85 86 filan) şuan kule tipi fan var ona rağmen oda sahuna gibi oluyor öyle bi sıcak :D ondan sordum

Geri