cfm ve kac cfm de kac desıbel cıkarttıgıHangisini dikkate alarak fan seçmem lazım. Kasamın ön panelinde bir toz filtresi var. Basınç fanı mı almalıyım sizce ?
hava akış ve sessizlik odaklı daha önemli kasa fanı için. işlemci veya ekran kartı olsa basınç odaklı daha mantıklı olurdu.
cfm ve kac cfm de kac desıbel cıkarttıgı
bıraz arastırdım herkes sessız ve gayet guzel oldugunu soyluyo sarı olması cok sorun etmıcekse alınabılır fakat fıyat bana bı tık tuzlu geldıAkasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063)
<p style="box-sizing: border-box; outline: none !important; margin: 0px 0px 15px; line-height: 27px; font-size: 14px; font-weight: 400; letter-spacing: 0.07px; color: rgb(64, 64, 64); font-family: "PT Sans"; font-style: normal; font-variant-ligawww.teknobiyotik.com
Şundan 3 tane sipariş geçeceğim. Ne dersiniz ?
eskinin efsolarındandır bu fan. yanında mutlaka çoklayıcı al çünkü anakartın portları yetmeyecek.Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063)
<p style="box-sizing: border-box; outline: none !important; margin: 0px 0px 15px; line-height: 27px; font-size: 14px; font-weight: 400; letter-spacing: 0.07px; color: rgb(64, 64, 64); font-family: "PT Sans"; font-style: normal; font-variant-ligawww.teknobiyotik.com
Şundan 3 tane sipariş geçeceğim. Ne dersiniz ?
evet hocam ev vlogu vıdeosundan kırpmıstımYapıştırıyorum hocam Bu arada fotodaki elwind mi ?
Nasıl yetmeyecek hocam ? Ben kontrol etmiştim . Anakartımda 4 adet fan girişi var. 1 tanesine egzoz takılı, diğer üçüne bunları takacam. Cpu fana radyatör fanlarını takacam. pump fana da pompayı takacam işteeskinin efsolarındandır bu fan. yanında mutlaka çoklayıcı al çünkü anakartın portları yetmeyecek.
dene kanka anakartın marka modelini bilemediğim için ortalama 2-3 şasi fanı giriş diye hesapladım. en kötü ihtimal daha sonradan halledersin.Nasıl yetmeyecek hocam ? Ben kontrol etmiştim . Anakartımda 4 adet fan girişi var. 1 tanesine egzoz takılı, diğer üçüne bunları takacam. Cpu fana radyatör fanlarını takacam. pump fana da pompayı takacam işte
aaaa çok pardon hocam. Radyatör fanlarım kasamın kendi dahili çoklayıcısına takılıydı unuttum ben onu size söylemeyi kusura bakmayın Phanteks p600s kasa kullanıyorum. Yan panele adamlar dahili çoklayıcı koymuş zaten. Onu kullanıyorumdene kanka anakartın marka modelini bilemediğim için ortalama 2-3 şasi fanı giriş diye hesapladım. en kötü ihtimal daha sonradan halledersin.