Neler Yeni

Kasa önüne 140 mm fan alırken cfm değeri mi önemli statik basınç değeri mi ?

tiger1

80+ Bronze
Hangisini dikkate alarak fan seçmem lazım. Kasamın ön panelinde bir toz filtresi var. Basınç fanı mı almalıyım sizce ?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,550
İsim
Yusuf
hava akış ve sessizlik odaklı daha önemli kasa fanı için. işlemci veya ekran kartı olsa basınç odaklı daha mantıklı olurdu.

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
yunusemre
Hangisini dikkate alarak fan seçmem lazım. Kasamın ön panelinde bir toz filtresi var. Basınç fanı mı almalıyım sizce ?
cfm ve kac cfm de kac desıbel cıkarttıgı

tiger1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hava akış ve sessizlik odaklı daha önemli kasa fanı için. işlemci veya ekran kartı olsa basınç odaklı daha mantıklı olurdu.
cfm ve kac cfm de kac desıbel cıkarttıgı

Şundan 3 tane sipariş geçeceğim. Ne dersiniz ?

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
yunusemre

bıraz arastırdım herkes sessız ve gayet guzel oldugunu soyluyo sarı olması cok sorun etmıcekse alınabılır fakat fıyat bana bı tık tuzlu geldı :D

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,550
İsim
Yusuf

eskinin efsolarındandır bu fan. yanında mutlaka çoklayıcı al çünkü anakartın portları yetmeyecek.

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
yunusemre

tiger1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eskinin efsolarındandır bu fan. yanında mutlaka çoklayıcı al çünkü anakartın portları yetmeyecek.
Nasıl yetmeyecek hocam ? Ben kontrol etmiştim . Anakartımda 4 adet fan girişi var. 1 tanesine egzoz takılı, diğer üçüne bunları takacam. Cpu fana radyatör fanlarını takacam. pump fana da pompayı takacam işte :D

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,550
İsim
Yusuf
Nasıl yetmeyecek hocam ? Ben kontrol etmiştim . Anakartımda 4 adet fan girişi var. 1 tanesine egzoz takılı, diğer üçüne bunları takacam. Cpu fana radyatör fanlarını takacam. pump fana da pompayı takacam işte :D
dene kanka :D anakartın marka modelini bilemediğim için ortalama 2-3 şasi fanı giriş diye hesapladım. en kötü ihtimal daha sonradan halledersin.

tiger1

80+ Bronze
dene kanka :D anakartın marka modelini bilemediğim için ortalama 2-3 şasi fanı giriş diye hesapladım. en kötü ihtimal daha sonradan halledersin.
aaaa çok pardon hocam. Radyatör fanlarım kasamın kendi dahili çoklayıcısına takılıydı unuttum ben onu size söylemeyi kusura bakmayın :D Phanteks p600s kasa kullanıyorum. Yan panele adamlar dahili çoklayıcı koymuş zaten. Onu kullanıyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,012,660
Üyeler
160,419
Son üye
TouncNow