kasa - psu kararsız kaldım

annysm

80+
Reaksiyon skoru
145
merhablar alıcagım pc de CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ kasa var bütçem bundan fazlasına çıkmıyor zaten seçeneklerde birkaç tane alabileceğim kasa var adlarını aşşağıya bırakıyorum
- POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel
- POWER BOOST VK-D502T 650W 80+ TG Rainbow Fan
- POWER BOOST X-58 RGB 650W 80+ TG Mesh Panel

sizce hangisini tercih etmeliyim

Corsair kasayı kullanıyorum ve çok memnunum, hava sirkülasyonu çok iyi. Kesinlikle öneririm.

merhablar alıcagım PC de CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ kasa var bütçem bundan fazlasına çıkmıyor zaten seçeneklerde birkaç tane alabileceğim kasa var adlarını aşşağıya bırakıyorum

Corsair almanı tavsiye ederim
PowerBoost alırsan sistem yanabilir haberin olsun

merhablar alıcagım PC de CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ kasa var bütçem bundan fazlasına çıkmıyor zaten seçeneklerde birkaç tane alabileceğim kasa var adlarını aşşağıya bırakıyorum

Bu 3 kasa arasında hepsi kötü. En iyisi Corsair.

tabikide corsair power boost kötü bir marka sistemin yanabilir onun için corsair

SPEC-DELTA'daki PSU bu attığın üç kasanın PSU'sundan da iyi, PowerBoost'u çıkar aklından, SPEC-DELTA al.
e reis bir tane aga heryere crorsshair kasa C4 yazıp duruyo ondan sorudm
Crosshair mi? Corsair PSU'lar neden C4 olsun? İçine koydukları PSU eski VS serisi PSU değil ki?

SPEC-DELTA'daki PSU bu attığın üç kasanın PSU'sundan da iyi, PowerBoost'u çıkar aklından, SPEC-DELTA al.

Crosshair mi? Corsair PSU'lar neden C4 olsun? İçine koydukları PSU eski VS serisi PSU değil ki?
reis ben crosshaire güveniyodum bi çocuk yazmış heryerde ondan sordum sağolun

4 Korumalı psu vs. 0 korumalı 3 psu. Cevap belli. Corsair almalısınız.

Geri