Yardım Kasa PSU ÖNERİSİ?

ozomona

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
419
1500-2000 Aralığında Aşmayacak şekilde En Kaliteli Ve Güvenilir markalardan f/p bir psu önerebilir misiniz?, ilerde başımı ağrıtmayacak bir psu lazım

Mevcut psu powerbooster değiştirmek istiyorum

Sistem rx6600-i312100f

Xpg pylon asus tuf fps sea sonic markalarına bakın xpg pylon veya asus tuf 650 w baya iyidir

n11'den Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://m.n11.com/urun/cooler-maste...ler-guc-kaynagi-1647046?magaza=ramtechdonanim

Bu nasıl peki coolermaster önerir misiniz??
bilgim yok malesef. 80+ gold almaya çalışmanıza gerek yok hocam attığım psu fp bi üründür ve size rahatlıkla yetecektir. sistemi yükselttiğinizde de yeterli olur

bilgim yok malesef. 80+ gold almaya çalışmanıza gerek yok hocam attığım psu fp bi üründür ve size rahatlıkla yetecektir. sistemi yükselttiğinizde de yeterli olur
Tamamdır hocam attığınız psu yu alacağım 1 kere değiştireceğim sonuçta bilgi almak istedim çok teşekkürler

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905

ileride de yükseltme yaptığınızda da yeterli olur
hocam selamlar dediğiniz psu yu aldım ve montajını yaptım sorunsuz çalışıyor ancak güç kablosunu taktığım yerden cızırtı sesi geliyor sebebi nedir

Geri