Gold Sertifikası yok diye biliyorum![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ileride de yükseltme yaptığınızda da yeterli olur
performansa bir etkisi yok sadece faturaya katkı sağlıyor. 80+ bronz olması lazım ayrıcaGold Sertifikası yok diye biliyorum
n11'den Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!performansa bir etkisi yok sadece faturaya katkı sağlıyor. 80+ bronz olması lazım ayrıca
Kabloları kısa gelebilir SFX yapıda.n11'den Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://m.n11.com/urun/cooler-maste...ler-guc-kaynagi-1647046?magaza=ramtechdonanim
Bu nasıl peki coolermaster önerir misiniz??
bilgim yok malesef. 80+ gold almaya çalışmanıza gerek yok hocam attığım psu fp bi üründür ve size rahatlıkla yetecektir. sistemi yükselttiğinizde de yeterli olurn11'den Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://m.n11.com/urun/cooler-maste...ler-guc-kaynagi-1647046?magaza=ramtechdonanim
Bu nasıl peki coolermaster önerir misiniz??
Tamamdır hocam attığınız psu yu alacağım 1 kere değiştireceğim sonuçta bilgi almak istedim çok teşekkürlerbilgim yok malesef. 80+ gold almaya çalışmanıza gerek yok hocam attığım psu fp bi üründür ve size rahatlıkla yetecektir. sistemi yükselttiğinizde de yeterli olur
hocam selamlar dediğiniz psu yu aldım ve montajını yaptım sorunsuz çalışıyor ancak güç kablosunu taktığım yerden cızırtı sesi geliyor sebebi nedir![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ileride de yükseltme yaptığınızda da yeterli olur
bunun hakkında konu açarsanız daha iyi olur hocam teknik bi bilgim yokhocam selamlar dediğiniz psu yu aldım ve montajını yaptım sorunsuz çalışıyor ancak güç kablosunu taktığım yerden cızırtı sesi geliyor sebebi nedir