Dostlar kasamı (Dark Maxima V20) 10 aydır günde 7-8 saat aktif olarak kullanıyorum altta üstte ve önde toz filtreleri mevcut -filtreleri ayda 1 temizlerim genellikle- kasaya detaylı baktığımda kule tipi soğutucumda ve ön fan kanatlarında hafif toz kalıntıları oluşmuş sizce kasayı açıp detaylı temizliyim mi termal macunu yeniliyim mi? aktif olarak arctic mx-4 sürülü yoksa yaz sonu mu detaylı temizlik yapayım yorum yaparsanız sevinirim.
Ekstra olarak bir soru daha soracağım ben ek olarak kasamın üst tarafına 12mm egzoz fan taktım kasamın alt bölümüne fan takılabiliyor altı delikli ve toz filtresi var ekran kartının ömrünü uzatmak adına o fanı oraya alsam hava direk ekran kartına vursa mantıklı olur mu? kafama çok takıldı cevaplarsanız sevinirim.
İYİ FORUMLAR.
Ekstra olarak bir soru daha soracağım ben ek olarak kasamın üst tarafına 12mm egzoz fan taktım kasamın alt bölümüne fan takılabiliyor altı delikli ve toz filtresi var ekran kartının ömrünü uzatmak adına o fanı oraya alsam hava direk ekran kartına vursa mantıklı olur mu? kafama çok takıldı cevaplarsanız sevinirim.
İYİ FORUMLAR.