fettahaltuntaş
80+
kasa temizlerken ne kullanmam gerekiyor nereyi temizleyip nereyi ellemememem gerekiyor fanları pratik şekilde nasıl temizlerim?
Fanları sök yıka kanka.kasa temizlerken ne kullanmam gerekiyor nereyi temizleyip nereyi ellemememem gerekiyor fanları pratik şekilde nasıl temizlerim?
kasa temizlerken ne kullanmam gerekiyor nereyi temizleyip nereyi ellemememem gerekiyor fanları pratik şekilde nasıl temizlerim?
teşekkür ederim düşünücemKompresör Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11
Kompresör Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kompresör Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
böyle bir sey alip 4 ayda bir temizlemen yeter
teşekkür ederimKüçük bir fırça ve mikrofiber bezle fanları vb detaylı temizlik yapabilirsiniz. Aynı zaman da saç kurutma makinesini soğuk ya da ılık şekilde çalıştırarak genel temizlik yapabilirsiniz.
teşekkür ederimsaç kurutma makinasının soğuk modunda içeriye hava vurarak temizlersiniz ekran kartının üstünde kalan fanların içinde kalan tozlarıda resim fırçası makyaj fırçası diş fırçası ile temizleyebilirsiniz
teşekkürlerFanları sök yıka kanka.
Aynen dediğin gibi dostum hatta yağ çöz de koysun tam olur bi taksın sonra bum gg öyle şey mi olur söksün fanları kürdan ve ıslak mendil iç içe geçirerek fan yapraklarını temizlesin sonra arkada stickeri çıkarıp o dönen yere yağ döksün 1-2 dakika beklesin sonra kürdanla pasları almaya çalışsın sonra taksın fanlar pırl pırıl ve tıkır tıkır çalışırFanları sök yıka kanka.
Thermaltake 3 fan var RGB. Söktüm yıkadım cayır cayır kullanıyorum. Sabun önemli sonra çıkmıyor.Aynen dediğin gibi dostum hatta yağ çöz de koysun tam olur bi taksın sonra bum gg öyle şey mi olur söksün fanları kürdan ve ıslak mendil iç içe geçirerek fan yapraklarını temizlesin sonra arkada stickeri çıkarıp o dönen yere yağ döksün 1-2 dakika beklesin sonra kürdanla pasları almaya çalışsın sonra taksın fanlar pırl pırıl ve tıkır tıkır çalışır
Vallaha onun ki illa seninkinden değil bozulma şansı var yani o yüzden diyorumThermaltake 3 fan var RGB. Söktüm yıkadım cayır cayır kullanıyorum. Sabun önemli sonra çıkmıyor.