aga milletin sistem yaınlamasını beklemek daha mantıklı şuan senin içinMillet sadece 3500 tl değerinde bir sistem toplamak istiyorum neler önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
bu sistem iyimiş yaUmarım yardımcı olmuşumdur
Haklısın aga da çok kararsızım ya bilgim az çok var ama ilk defa topliyacağım için hata yapmak istemiyorumaga milletin sistem yaınlamasını beklemek daha mantıklı şuan senin için
Millet sadece 3500 tl değerinde bir sistem toplamak istiyorum neler önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
gayet başarılır bence fiyatsal olarakda ve şık duruyor dostumUmarım yardımcı olmuşumdur
https://www.incehesap.com/zone-1680...MI9MfXyMfS6AIVDcKyCh3q4QTVEAQYAiABEgKgNPD_BwEHaklısın aga da çok kararsızım ya bilgim az çok var ama ilk defa topliyacağım için hata yapmak istemiyorum
Kendim de 3.5 sistem topladım yardımcı olabilirim benim açtığım (RX 570 & Ryzen 5 1600 Sistem Nasıl Olmuş) konuya bakarsan bulabilirsin İncehesap üzerinden topladımMillet sadece 3500 tl değerinde bir sistem toplamak istiyorum neler önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Eyvallah aga sağolasınUmarım yardımcı olmuşumdur
Bence biraz donanımarşivi izleyip benim gibi kendine en uygun sistemi toplaMillet sadece 3500 tl değerinde bir sistem toplamak istiyorum neler önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Tamam reis bakarım eyvallahBen sana İtopya'da bulunan TARS-1670 öneririm istersen bazı şeylerini de sen yükseltebilirsin.