Bunlar nasıl bilmiyorum TEMU dan turbo jet fanı aldım bu işler için PC veya klima vb filtre temizliği için çok iyiSürekli kasa ve CPU soğutucu temizliği yapıyorum. Elektrik süpürgesine ihtiyacım var ama şarjlı olması lazım. Bütçem de düşüş yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu alttaki tarz ürünler iş görür mü? Yorumları bayağı olumlu.
Temudan alayım dedim ama temuda kesinlikle vergi sınırına kalıyor, kalmayanlar da en dandikleri.
İnsanların yorumlarına sataşan sizsiniz. Konunuza yardımcı olan insanlarla nasıl konuşacağınızı öğrenin önce sonra mesaj yazın lütfen.Konuya hiçbir bilimsel katkı sağlamayan, tamamen sataşma amaçlı boş yorumuz için teşekkürler.
Hocam hemen hemen her gün masaüstü pc geliyor bana temizlik için. İşimin bir parçası. Ama param kalmadı sıcak fırsatlarda buldukça bir şeyler aldımne kadar zamanda bir temizlik yapıyorsunuz
Temudaki turbo fan beni o kadar korkutuyor ki, alacağım ve saç kurutucusu ayarında bir şey gelecek diye endişeleniyorum. Denediniz mi deneyiminiz nasıl?Bunlar nasıl bilmiyorum TEMU dan turbo jet fanı aldım bu işler için PC veya klima vb filtre temizliği için çok iyi
Yine sıfır katkı sağlayan ve tek amacı kısır tartışmayı devam ettirme çabasında olan bir yorum. Henüz daha tarafınızdan konuya katkı sağlayacak bir ürün, teknik bilgi, bir alternatif yöntem vs. görmedik. Saf ve katkısız kin. Hoş değil, yakışmıyor.İnsanların yorumlarına sataşan sizsiniz. Konunuza yardımcı olan insanlarla nasıl konuşacağınızı öğrenin önce sonra mesaj yazın lütfen.
Ben aldım hocam çok memnunum tam aradığım gibi ama süpürge görevi görmez sadece hava tutuyor 1 tık daha üstü olsa fanların yapraklarını kırarTemudaki turbo fan beni o kadar korkutuyor ki, alacağım ve saç kurutucusu ayarında bir şey gelecek diye endişeleniyorum. Denediniz mi deneyiminiz nasıl?
Hem süpürgeyi hem onu alayım diyorum. Bu gün bi %30 indirim denk geldi, vergi dahil 800 tl ye alabiliyordum. Çekindim almadım ya.Ben aldım hocam çok memnunum tam aradığım gibi ama süpürge görevi görmez sadece hava tutuyor 1 tık daha üstü olsa fanların yapraklarını kırar
Bunda 90K yazıyor benim aldığım 130K devirHem süpürgeyi hem onu alayım diyorum. Bu gün bi %30 indirim denk geldi, vergi dahil 800 tl ye alabiliyordum. Çekindim almadım ya.
Ürün şu
Aldığınız ya da alacağınız ürünü ve 1-2 kullanımlık deneyimlerinizi burada paylaşırsanız benim gibi almayı düşünenler için faydalı olacaktır.Hem süpürgeyi hem onu alayım diyorum. Bu gün bi %30 indirim denk geldi, vergi dahil 800 tl ye alabiliyordum. Çekindim almadım ya.
Ürün şu
tabii ki, resim hatta video da paylaşırım buradan.Aldığınız ya da alacağınız ürünü ve 1-2 kullanımlık deneyimlerinizi burada paylaşırsanız benim gibi almayı düşünenler için faydalı olacaktır.
onlar 30 euro sınırına geliyor sanırım.Bunda 90K yazıyor benim aldığım 130K devir
Temudan yeni aldım ben vergiyle 800 e filan geldi sanırım. Özellikle bu süpürge aparatlısından aldım. Hem araç içi süpürme hem ıvız zovır üfleme için. Bence oldukça mantıklı bir ihtiyaç. Kişisel tercih tabi kimi hayatında kullanmaz. 400 tl fark çok değil gibi bunun üflemeside 130.000 rpm buluyorsa alınabilir tabi. Ama tumadaki ürünlerde fena değilHocam hemen hemen her gün masaüstü pc geliyor bana temizlik için. İşimin bir parçası. Ama param kalmadı sıcak fırsatlarda buldukça bir şeyler aldım
Temudaki turbo fan beni o kadar korkutuyor ki, alacağım ve saç kurutucusu ayarında bir şey gelecek diye endişeleniyorum. Denediniz mi deneyiminiz nasıl?
Yine sıfır katkı sağlayan ve tek amacı kısır tartışmayı devam ettirme çabasında olan bir yorum. Henüz daha tarafınızdan konuya katkı sağlayacak bir ürün, teknik bilgi, bir alternatif yöntem vs. görmedik. Saf ve katkısız kin. Hoş değil, yakışmıyor.
yare yareçok iyi ürüne benziyor fiyatı da baya iyi düşmüş alınır bence.