Neler Yeni

Öneri Kasa Toz Temizliği İçin El Süpürge Önerisi

elemin

80+ Bronze
Kasayı bilgisayarcıya götürüp temizletmek en iyisi yılda 1 tanıdık bilgisayarcı varsa hiç uğraşmayın.

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Sürekli kasa ve CPU soğutucu temizliği yapıyorum. Elektrik süpürgesine ihtiyacım var ama şarjlı olması lazım. Bütçem de düşüş yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu alttaki tarz ürünler iş görür mü? Yorumları bayağı olumlu.

Temudan alayım dedim ama temuda kesinlikle vergi sınırına kalıyor, kalmayanlar da en dandikleri.
Bunlar nasıl bilmiyorum TEMU dan turbo jet fanı aldım bu işler için PC veya klima vb filtre temizliği için çok iyi

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Muhammed
ne kadar zamanda bir temizlik yapıyorsunuz
Hocam hemen hemen her gün masaüstü pc geliyor bana temizlik için. İşimin bir parçası. Ama param kalmadı sıcak fırsatlarda buldukça bir şeyler aldım :)

Bunlar nasıl bilmiyorum TEMU dan turbo jet fanı aldım bu işler için PC veya klima vb filtre temizliği için çok iyi
Temudaki turbo fan beni o kadar korkutuyor ki, alacağım ve saç kurutucusu ayarında bir şey gelecek diye endişeleniyorum. Denediniz mi deneyiminiz nasıl?

İnsanların yorumlarına sataşan sizsiniz. Konunuza yardımcı olan insanlarla nasıl konuşacağınızı öğrenin önce sonra mesaj yazın lütfen.
Yine sıfır katkı sağlayan ve tek amacı kısır tartışmayı devam ettirme çabasında olan bir yorum. Henüz daha tarafınızdan konuya katkı sağlayacak bir ürün, teknik bilgi, bir alternatif yöntem vs. görmedik. Saf ve katkısız kin. Hoş değil, yakışmıyor.

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Temudaki turbo fan beni o kadar korkutuyor ki, alacağım ve saç kurutucusu ayarında bir şey gelecek diye endişeleniyorum. Denediniz mi deneyiminiz nasıl?
Ben aldım hocam çok memnunum tam aradığım gibi ama süpürge görevi görmez sadece hava tutuyor 1 tık daha üstü olsa fanların yapraklarını kırar

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Muhammed
Ben aldım hocam çok memnunum tam aradığım gibi ama süpürge görevi görmez sadece hava tutuyor 1 tık daha üstü olsa fanların yapraklarını kırar
Hem süpürgeyi hem onu alayım diyorum. Bu gün bi %30 indirim denk geldi, vergi dahil 800 tl ye alabiliyordum. Çekindim almadım ya.

Ürün şu

Drsağbırakmayan

80+ Silver

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hakan
Aldığınız ya da alacağınız ürünü ve 1-2 kullanımlık deneyimlerinizi burada paylaşırsanız benim gibi almayı düşünenler için faydalı olacaktır.

BabaVoss7

80+ Silver
Hocam hemen hemen her gün masaüstü pc geliyor bana temizlik için. İşimin bir parçası. Ama param kalmadı sıcak fırsatlarda buldukça bir şeyler aldım :)

Yine sıfır katkı sağlayan ve tek amacı kısır tartışmayı devam ettirme çabasında olan bir yorum. Henüz daha tarafınızdan konuya katkı sağlayacak bir ürün, teknik bilgi, bir alternatif yöntem vs. görmedik. Saf ve katkısız kin. Hoş değil, yakışmıyor.
Temudan yeni aldım ben vergiyle 800 e filan geldi sanırım. Özellikle bu süpürge aparatlısından aldım. Hem araç içi süpürme hem ıvız zovır üfleme için. Bence oldukça mantıklı bir ihtiyaç. Kişisel tercih tabi kimi hayatında kullanmaz. 400 tl fark çok değil gibi bunun üflemeside 130.000 rpm buluyorsa alınabilir tabi. Ama tumadaki ürünlerde fena değil

500tl idi iki hafta önce

https://share.temu.com/2mKWG1e4oUA

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bende istiyorum kasa temizlemek için bir ürün. Deneyimleyip hangi ürünü aldığınızı paylaşırsanız sevinirim. Fanlar vs kırılmasın ona göre seçin bende sizden alacağım dönüşe göre sipariş vericem :D

Top Bottom