Kasa ve Psu Değiştiricem Öneri

reis adamın instada yorumlarda gezerken bu zoko kasaların 3 adeti içeri 3+1 adeti de dışarı veriyormuş havayı bendede çift fanlı 240 lık sıvı soğutucu var oda dışarı veriyor toplamda 6 adet fan dışarı üflicek sadece 3 adeti içeri hava alıcak kasa içinde bu ısıyı arttırırmı ? sıkıntı olurmu bu
Teknik olarak öndeki 3 fan havayı içeri alıcaksa arka ve üst fanlar havayı dışarı vericek sıkıntı olacağını sanmıyorum

Teknik olarak öndeki 3 fan havayı içeri alıcaksa arka ve üst fanlar havayı dışarı vericek sıkıntı olacağını sanmıyorum
ozaman benim yanlışım var sanırım 3 öndeki ve alttaki 3 havayı içeri alıyor sanıyordum ben alttaki 3 lü fanda dışarı veriyor ozaman

evet kullanıcı birde böyle demiş 2. elden lianli gibi bir marka bakıcam şimdi belkei güzel bir şey çıkar karşıma yada nzxt
Vazgeç fan sevdağından ve bunu al :D
https://pckolik.com.tr/urun/MAG-PANO-M100R-PZ-BLACK?ref=akakce&v=1.87.8 siyahı,

Vazgeç fan sevdağından ve bunu al :D
https://pckolik.com.tr/urun/MAG-PANO-M100R-PZ-BLACK?ref=akakce&v=1.87.8 siyahı,
:DDDDDDD ya onu alcak olursam hazırdaki şuanki kasamda iyi . en iyisi bence biraz daha para biriktirip kasa almak galiba

tahmini ne kadar arttırmak lazım bütçeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim bulabildiğim tek kasa fazeon f3 donanım arşiv fazeon markasını son videolarında öneriyordu yanlış hatırlamıyorsam bunu düşünüyorum bu tarzda bir kasa alıcam 10 fanlı değilde 7 fanlı olupta 3 adet te sıvı soğutucu için boş olan kasalardan arıyorum 10 fanlı yazdığımdan yanlış anlaşımış olabilir kusurabakma .
3 önde 1 egzoz 3 tane sıvı sogutma üstte en alta 3 fan ayrı
4 fan kendinden gelir sıvıya bi 3-4 bin gider fanlarda bir 2000 yapar

reis fazeon f3 yada şu sahibindeki ilana gözümü diktim ne diyon sence iyilermi ?
sahibindendeki bayağ iyi bence 9 adet argb fan ile satıyor 2si 140 lık

reis fazeon f3 yada şu sahibindeki ilana gözümü diktim ne diyon sence iyilermi ?
sahibindendeki bayağ iyi bence 9 adet argb fan ile satıyor 2si 140 lık
Lian li fanlarını çıkartıp hangi markanın fanlarını takmış ki güzel duruyor fiyatıda iyi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,528
Üyeler
184,320
Son üye
Huzayfe
Geri