Neden vram yüzünden mi ona göre bende alıcam 3070 veya 3060 tirtx için alıyorsan üzülme ihtimalin var ben 3070 aldım çok pişman oldum
psu ve kasa çok iyi darboğaz olabilir amaArkadaşlar yeni bir sistem almayı planlıyorum kasadaki parçalar ve psu iyi midir?,uyumlumudur?
Alacağım Sistem:https://www.gaming.gen.tr/urun/3005...b-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
Sistemde bir sorun çıkmaz değilmi?(Darboğaz veya psunun patlaması gibi)
PSU ve kasa nasıl darboğaz olsun?Neden vram yüzünden mi ona göre bende alıcam 3070 veya 3060 ti
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu ve kasa çok iyi darboğaz olabilir ama
darboğaz olabilir diye işlemci ve ekran kartından bahsetmek istemiştimPSU ve kasa nasıl darboğaz olsun?
işlemci ve ekran kartı darboğaz olabilir anlamında demiş olmaz amaPSU ve kasa nasıl darboğaz olsun?
neden noldu ki?rtx için alıyorsan üzülme ihtimalin var ben 3070 aldım çok pişman oldum
Tamamdır Teşekkürler.işlemci ve ekran kartı darboğaz olabilir anlamında demiş olmaz ama
PSU ve kasa sıkıntı çıkarır mı bu sistemde?Kaçırma bu sistemi al bence hemen. 400tl fark var i5-12400f li senin attığın sistemle neredeyse aynı.BERKAY OKYAR-DARK SOUL WIN/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Windows 11 Home SL/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
BERKAY OKYAR-DARK SOUL WIN/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Windows 11 Home SL/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bizzat kendim baktım işlemci çekirdekleri AAA oyunlarda ultra 1080p de %65 en fazla 85 arası gidip geliyor darboğaz görmedim1080pde eminmisin? bence çoğu oyun limit darboğazını yaşatır gibime geliyor. 1080 ultra ayarlarda bile işlemcinin %100 kullanımı gördüğü oyunlar var baya var hemde.
online oyunlarda sürekli darboğaz yapıyor diye biliyorum bazı triple A oyunlarda %85lere düşüyor. gerçi yüksek fps olduğu müddetçe yemişim darboğazı 200fpsde darboğaz yapsa nolur yapmasa nolur.Bizzat kendim baktım işlemci çekirdekleri AAA oyunlarda ultra 1080p de %65 en fazla 85 arası gidip geliyor darboğaz görmedim
online oyunlarda sürekli darboğaz yapıyor diye biliyorum bazı triple A oyunlarda %85lere düşüyor. gerçi yüksek fps olduğu müddetçe yemişim darboğazı 200fpsde darboğaz yapsa nolur yapmasa nolur.
Online oyunlar daha çok işlemciye yük bindirdiği için darboğaz ihtimali daha da yok aslında ama siz bilirsinizonline oyunlarda sürekli darboğaz yapıyor diye biliyorum bazı triple A oyunlarda %85lere düşüyor. gerçi yüksek fps olduğu müddetçe yemişim darboğazı 200fpsde darboğaz yapsa nolur yapmasa nolur.
Bu üç sistemden hangisi daha mantıklı olur?Online oyunlar daha çok işlemciye yük bindirdiği için darboğaz ihtimali daha da yok aslında ama siz bilirsiniz
intel işlemcilerde pek tecrübeli değilim o yüzden tam olarak bir şey söyleyemeyeceğim ama Berkay Okyar daha iyi aralarındanBu üç sistemden hangisi daha mantıklı olur?
SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
NOVA-3060Ti / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
BERKAY OKYAR-DARK SOUL WIN/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Windows 11 Home SL/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
BERKAY OKYAR-DARK SOUL WIN/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Windows 11 Home SL/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Peki Berkay Okyarın kasa ve psusu sıkıntı çıkarır mı?intel işlemcilerde pek tecrübeli değilim o yüzden tam olarak bir şey söyleyemeyeceğim ama Berkay Okyar daha iyi aralarından