Kasa ve Psu Sıkıntı Çıkarır mı?

rtx için alıyorsan üzülme ihtimalin var ben 3070 aldım çok pişman oldum

Neden vram yüzünden mi ona göre bende alıcam 3070 veya 3060 ti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yeni bir sistem almayı planlıyorum kasadaki parçalar ve psu iyi midir?,uyumlumudur?

Alacağım Sistem:https://www.gaming.gen.tr/urun/3005...b-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS

Sistemde bir sorun çıkmaz değilmi?(Darboğaz veya psunun patlaması gibi)
psu ve kasa çok iyi darboğaz olabilir ama

neden noldu ki?

işlemci ve ekran kartı darboğaz olabilir anlamında demiş olmaz ama
Tamamdır Teşekkürler.

Kaçırma bu sistemi al bence hemen. 400tl fark var i5-12400f li senin attığın sistemle neredeyse aynı.
PSU ve kasa sıkıntı çıkarır mı bu sistemde?

1080pde eminmisin? bence çoğu oyun limit darboğazını yaşatır gibime geliyor. 1080 ultra ayarlarda bile işlemcinin %100 kullanımı gördüğü oyunlar var baya var hemde.
Bizzat kendim baktım işlemci çekirdekleri AAA oyunlarda ultra 1080p de %65 en fazla 85 arası gidip geliyor darboğaz görmedim

Bizzat kendim baktım işlemci çekirdekleri AAA oyunlarda ultra 1080p de %65 en fazla 85 arası gidip geliyor darboğaz görmedim
online oyunlarda sürekli darboğaz yapıyor diye biliyorum bazı triple A oyunlarda %85lere düşüyor. gerçi yüksek fps olduğu müddetçe yemişim darboğazı 200fpsde darboğaz yapsa nolur yapmasa nolur.

online oyunlarda sürekli darboğaz yapıyor diye biliyorum bazı triple A oyunlarda %85lere düşüyor. gerçi yüksek fps olduğu müddetçe yemişim darboğazı 200fpsde darboğaz yapsa nolur yapmasa nolur.
Online oyunlar daha çok işlemciye yük bindirdiği için darboğaz ihtimali daha da yok aslında ama siz bilirsiniz

Online oyunlar daha çok işlemciye yük bindirdiği için darboğaz ihtimali daha da yok aslında ama siz bilirsiniz
Bu üç sistemden hangisi daha mantıklı olur?

Bu üç sistemden hangisi daha mantıklı olur?

intel işlemcilerde pek tecrübeli değilim o yüzden tam olarak bir şey söyleyemeyeceğim ama Berkay Okyar daha iyi aralarından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri