Kasa ve sıvı soğutma

Gayet iyi hocam. Hangi işlemci ile kullanmayı düşünüyorsunuz?

Elimde aldım yani kullandım 1 ay ama kasa eski ve her işlemci sıvı soğutma istiyor sonuçta
Her işlemci sıvı soğutma istemez hocam. Alırken sıvı soğutmayla birlikte alacağınıza bi' üst model işlemci de (Bi' üst model derken Ryzen 5 3600X'i kast etmemiştim.) alabilirdiniz (fiyatları bilmiyorum). Tabii ki Ryzen 5 3600'ü öyle güzel bir soğutucu ile kullanmak çok iyi ve overclock da düşünülebilir. Ama kesinlikle her işlemci sıvı soğutma istemiyor. Hayırlı olsun şimdiden, kasa da güzel soğutucu da.

öncelikle verdiğiniz bilgi ve öneri için teşekkürler r5 3600 çok tutulan ve ekonomik olduğu için tercih etmiştim fakat kasa hava soğutma sistemi olmadan kendi hava fanı ile oyunlarda 85 dereceleri görüyor iyi bir kasa ve sıvı soğutma ile bunun önüne geçebilirim diye düşünüyorum

öncelikle verdiğiniz bilgi ve öneri için teşekkürler r5 3600 çok tutulan ve ekonomik olduğu için tercih etmiştim fakat kasa hava soğutma sistemi olmadan kendi hava fanı ile oyunlarda 85 dereceleri görüyor iyi bir kasa ve sıvı soğutma ile bunun önüne geçebilirim diye düşünüyorum
Yok ekonomik olduğu için almanız normal, ona bakılırsa ben de aldım, arkadaşlarıma da tavsiye ettim. İşlemci iyi zaten ama hani bi' üst model alınabilirdi eğer işlemci ile soğutucu bir anda alınsaydı.

Geri