ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 554
Kasanin camını açmak için metal vidaya dokundum pc açıkken elektrik hissettim hafif. Bu neden olur?
Kablolamalara dikkat edin kasaya kaçak var demek ya bir metal parçasından iletiyor yaa kablolamadan ama büyük olasılık bir öetal parçadan iletim oluyor sana tavsiyem psu fişini çekKasanin camını açmak için metal vidaya dokundum pc açıkken elektrik hissettim hafif. Bu neden olur?
Tam olarak anlamadım ne yapacağıma dair. Detaylı yazar mısın? Cevabın için teşekkür ederimKablolamalara dikkat edin kasaya kaçak var demek ya bir metal parçasından iletiyor yaa kablolamadan ama büyük olasılık bir öetal parçadan iletim oluyor sana tavsiyem psu fişini çek
düğmeye 10 sn bak power düğmesine sonra psu kablosunu tak dene.
Aylardır kullanıyorum ilk defa oldu. Priz de kaliteli bir priz akım korumalı vs. Neden oldu anlamadım. Pc uzun süre açıktı ondan mı oldu acaba bilmiyorum. Çünkü sadece o vidada oldu. Kasanın diğer metallerini de kontrol etti. Olmadı bir şeybenim 3lü prizde sıkıntı var kırmızı yerine ayağımla basıyorum bana elektirik veriyor zevk vermeye başladı nedense kapanmıyorda![]()
hocam evin elektrik tesisatı eski veya topraklama yoksa olur benimde klavyemin metal kısmından elektrik çarpıyor. Ama kablolamadada sıkıntı olabilir kasa içinde kaçakda olabilir.Kasanin camını açmak için metal vidaya dokundum pc açıkken elektrik hissettim hafif. Bu neden olur?
Tesisat eski galiba ondan. Uzun süredir kullanıyorum ilk defa yaşadım bu sorunu.hocam evin elektrik tesisatı eski veya topraklama yoksa olur benimde klavyemin metal kısmından elektrik çarpıyor. Ama kablolamadada sıkıntı olabilir kasa içinde kaçakda olabilir.
Kontrol ettik topraklama var prizde. İlk defa oldu bu sorun bana da. Umarım sorun çıkmaz. Saçma bir sorun çıktı durduk yerehocam evin elektrik tesisatı eski veya topraklama yoksa olur benimde klavyemin metal kısmından elektrik çarpıyor. Ama kablolamadada sıkıntı olabilir kasa içinde kaçakda olabilir.