Tozlanır en fazla.Alıntıyı görüntüle
Yanlışlıkla bunların hepsini söktüm bir şey olur mu?
2 tane ekran kartı slotu var yanlış yerin önündekileri çıkardımTozlanır en fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca hepsini nasıl yanlışlıkla çıkarıyorsunuz
Kötü mü olur hava sürkülasyonu takılmıyo geri nasıl kapatabilirimHava sirkülasyonunda aman aman olmayacak şekilde farklılık olur. Tozlanır birde.
yok hocam bir nebze daha iyi olur ekran kartı daha fazla hava çeker ama onun yanında tozda çeker2 tane ekran kartı slotu var yanlış yerin önündekileri çıkardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötü mü olur hava sürkülasyonu takılmıyo geri nasıl kapatabilirim
Vallahi hocam ekran kartı dik bir şekilde takılsa çözüm olur mu bilmiyorum ama bunun için ek masraf yapmanız gerekecekAlıntıyı görüntüle
Ayrıca birde şöyle bir önerim var siyah elektrik bandı yapıştır ya da şu siteye göz at uymazsa internete PCI yuvası kapağı yaz çıkıyorAlıntıyı görüntüle
Siyah kağıt yapıştırdım koli bandı katladım arkasına yapıştırdım koli bandı gözükmüyor. Normal duruyor ama delikler açmam gerekiyor mu? Çünkü delikliydiAyrıca birde şöyle bir önerim var siyah elektrik bandı yapıştır ya da şu siteye göz at uymazsa internete PCI yuvası kapağı yaz çıkıyor
Akasa Kasa Arkası Genişleme Yuvası İçin Çelik Delikli PCI Yuvası Kapak Braketi | Teknobiyotik
Akasa Hakkında 1997 Yılında Akasa Hakkında 1997 Yılında, bilgisayar dünyasının taleplerini karşılamak için kurulan Akasa, İşlemci Soğutucular, Soğutucular, Fanlar, NUC Bilgisayar Kasaları, Mini-ITX Bilgisayar Kasaları ve Güç Kaynaklarını içeren kapsamlı bir...www.teknobiyotik.com