Kasadan bir ses geliyor

Flectux

80+
Reaksiyon skoru
85
Arkadaşlar kasadan bir ses geliyor. Sürekli gelmiyor arada geliyor ama rahatsız ediyor. Nedenini merak ettim.
25.saniyeden 26. Saniyeye geçerken pipetten bir şey içerken gelen sese benzer bir ses geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Kart Rtx2060

Choil whine gibi geldi bana ama emin değilim, ekran kartından gibi, aynı ses bende de vardı ekran kartını servise gönderdim cuma günü beklemedeyim bakalım neler olacak...
Gigabyte aorus rtx 2060 super benim kartta

Choil whine gibi geldi bana ama emin değilim, ekran kartından gibi, aynı ses bende de vardı ekran kartını servise gönderdim cuma günü beklemedeyim bakalım neler olacak...
Gigabyte aorus rtx 2060 super benim kartta
Şuanlık bir performans sıkıntısı yok gibi ama ses rahatsız ediyor garantiye göndermem gerekir mi ?

Arkadaşlar kasadan bir ses geliyor. Sürekli gelmiyor arada geliyor ama rahatsız ediyor. Nedenini merak ettim.
25.saniyeden 26. Saniyeye geçerken pipetten bir şey içerken gelen sese benzer bir ses geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Kart Rtx2060
Harddisk psu veya ekran kartı bu üçünden biri olabilir bence ilk önce psu yu çıkartın kasadan öyle fişe takın ondan sonra dinleyin ses yoksa diğer parçalara bakın

Şuanlık bir performans sıkıntısı yok gibi ama ses rahatsız ediyor garantiye göndermem gerekir mi ?
Performans olaram bir sıkıntı yaşamıyor diye biliyorum daha önce evga 1080 ftw kullanıyordum onda da aynı ses geliyordu ve neredeyse 3 yıl kullandım galiba o kartı o şekilde. Sıfır ekran kartı alıp böyle olunca insan üzülüyor ama ve emin olman için ben gönderdim belki gelen kartta o kadar çok ses olmaz rahatsız edecek derecede diye gönderdim

Harddisk PSU veya ekran kartı bu üçünden biri olabilir bence ilk önce PSU yu çıkartın kasadan öyle fişe takın ondan sonra dinleyin ses yoksa diğer parçalara bakın
Aynen bu şekilde deneyebilirsin de, ama ekran kartından olup olmadığını da ekran kartı yük altındayken geliyor bende ses mesela oyuna giriyorum ses gelmeye başlıyor ve oyundan çıkınca kesiliyor ses o yüzden ekrsn kartımı yolladım servise

Aynen bu şekilde deneyebilirsin de, ama ekran kartından olup olmadığını da ekran kartı yük altındayken geliyor bende ses mesela oyuna giriyorum ses gelmeye başlıyor ve oyundan çıkınca kesiliyor ses o yüzden ekrsn kartımı yolladım servise
Sadece oyundayken gelmiyor film izlerken de geliyor ses
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sesin kasadan geldiğine emin miyiz?
Evet kasadan geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,801
Üyeler
189,158
Son üye