işlemciden cıızırtılı ses mi geliyor anlaymaadımKasadan şöyle bir ses geliyor fandan mı anlamadım
o cızırtı sesi bendende geliyor özellikle valoda fps sınırlamasam garantiye verdim birr sorunu yok diye geri gönderdilerişlemciden cıızırtılı ses mi geliyor anlaymaadım
hocam benden de geliyordu o ses böyle mouse oynattıpım da cız cız ses geliyodu sanırım fanla alakalıydı ben kule tipi soputucya geçtim işlemcim r5 5600 düzeldio cızırtı sesi bendende geliyor özellikle valoda fps sınırlamasam garantiye verdim birr sorunu yok diye geri gönderdiler
bendede ryzen 5 7600 var stock soğutucadan çok geliyordu ama artic freezer duo aldım azaldı fakat valoda fps 500 üstü olunca o sesi yapıyor rdr 2 gibi oyunlarda çok çok az yapıyor fakat fps de sıcaklıkta hiçbir sorun yokhocam benden de geliyordu o ses böyle mouse oynattıpım da cız cız ses geliyodu sanırım fanla alakalıydı ben kule tipi soputucya geçtim işlemcim r5 5600 düzeldi
ozaman sorun olucak bir ses değil sanırımbendede ryzen 5 7600 var stock soğutucadan çok geliyordu ama artic freezer duo aldım azaldı fakat valoda fps 500 üstü olunca o sesi yapıyor rdr 2 gibi oyunlarda çok çok az yapıyor fakat fps de sıcaklıkta hiçbir sorun yok