Yardım Kasadan gelen bu kabloyu nereye takacağım?

İsimsiz dediğin seri kablo power sw,reset,hdd yani anakart sağ en alt ssd girişi soluna

• Beğen
Reaksiyonlar: yitu
Ne demek sonuçta burada hepimiz bir birimize yardım etmek için varız.

hocam usb power switch hdd led var onların kabloları onlar zaten pinlerin yerleri farklı yanlış takma imaknınız yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en sağ alttaki f panel yazana tuştan çıkan kabloyu takacaksın genelde tek konnektör olmaz birkaç konnektör olur tek kabloda 2li şekilde birkaç tane

hocam usb power switch hdd led var onların kabloları onlar zaten pinlerin yerleri farklı yanlış takma imaknınız yok

en sağ alttaki f panel yazana tuştan çıkan kabloyu takacaksın genelde tek konnektör olmaz birkaç konnektör olur tek kabloda 2li şekilde birkaç tane

Kontrol ettiğimde normalde o panel ayrı ayrı konnektör oluyor ama bu kasada teke düşürmüşler herhalde veya uzun süredir kasa toplamadığım için değişikliği kaçırdık :cool:

• Beğen
Reaksiyonlar: yitu

Dağılmamış ama benim kasamda o yüzden error verdim

Dağılmamış ama benim kasamda o yüzden error verdim
1763143530038.webp

O kasada tek kablo yapılmış.

beyazı audio yazan yere siyahı f panele takacaksın

Geri