Neler Yeni

Kasadan gelen cızırtı

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
zararı yoksa sıkıntı yok benim için herhangi bir performans düşüşü falan yaşamadım
zararı yok sadece ses yapıyor, eğer çok duyulmuyorsa kullanmaya devam edebilirsin, garantiden değişim yapan arkadaşlar var. sana kalmış kullanıp kullanmamak ama şu sırakar itopyaya ğrğn gönderirsen çok uzun süre gelmez, biraz daha idare et en azından

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
zararı yok sadece ses yapıyor, eğer çok duyulmuyorsa kullanmaya devam edebilirsin, garantiden değişim yapan arkadaşlar var. sana kalmış kullanıp kullanmamak ama şu sırakar itopyaya ğrğn gönderirsen çok uzun süre gelmez, biraz daha idare et en azından
biraz daha idare et derken bir süre sonra geçiyor yani

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
DA-SİSTEM2 aldım sistem elimde patlicak diye korkuyorum vallahi :D birkaç gündür herkes sorun yaşıyor

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
evet ekran kartından geliyormuş peki sorun falan yaratmaz değil mi ?
Bunu sana sormak lazim bu ses senin tepeni arttiriyor mu diye bazilari kullanir umursamaz ama pandemide var kasayi yollayacaksin belki 1 ay bilgisayarin olmayabilir.

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
Bunu sana sormak lazim bu ses senin tepeni arttiriyor mu diye bazilari kullanir umursamaz ama pandemide var kasayi yollayacaksin belki 1 ay bilgisayarin olmayabilir.
yok kolay kolay göndermem de bileyim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü bir zaman sonra geçiyor

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
biraz daha idare et derken bir süre sonra geçiyor yani
hayır o anlamda demedim, corona falan var şimdi bilgisayarı ya da ekran kartını göndersen uzun süre geri gelmez dsha sonra gönderirsin. bi süre sonra geçtiğini hiç duymadım

Top Bottom