Kasadan gelen garip ses nedir?

Mlowsy

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar kasamı geçen gün temizledim. Tüm her şeyini çıkardım, temizledim ve tekrar taktım. Daha sonrasında alttaki videoda gibi ses gelmeye başladı. Bu ses örnek veriyorum mouse hareket ettirmem de ve aşağıya doğru mouse orta tuşuyla kaydırmamda falan meydana geliyor 2 gündür canımı çok sıktı. Sizce sebebi nedir?

Sesi tam olarak anlayamadım sürtünme sesi gibi bir ses mi vızıltı gibi bir ses mi? Vızıltı gibiyse sistemde coil whine olabilir. Sürtünme gibi bir ses ise kablolar fana yakın olabilir fan bir şeye sürtüyor olabilir.

Sesi tam olarak anlayamadım sürtünme sesi gibi bir ses mi vızıltı gibi bir ses mi? Vızıltı gibiyse sistemde coil whine olabilir. Sürtünme gibi bir ses ise kablolar fana yakın olabilir fan bir şeye sürtüyor olabilir.
Ses coil whine sesiymiş biraz araştırdım o sese daha yakın ekran kartından geliyormuş ekran kartını söküp çıkardığımda ekranı anakarttan verdiğimde ses vs gelmiyor bende kablonun yerini değiştirip farklı yerden ekran kartına güç verdim ses minimum düzeyde azaldı büyük ihtimalle psudan ekran kartına giden kabloda bir anormallik var.

Geri