Armoury crate Asus uygulaması olduğu için onu kullanamıyorumFan sesi değil mi o ya? fanlar kaç RPM dönüyor bakar mısınız Armoury crate yüklüyse sizde?
arkadaki uğultu sesi yaklaşık 3 gün önce başladı normalde yoktuNormal gibi bir şey yok açıkçası
fanlar kaç RPM'de dönüyorArmoury crate Asus uygulaması olduğu için onu kullanamıyorumAnakart'ım MSİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaki uğultu sesi yaklaşık 3 gün önce başladı normalde yoktu![]()
Anormal bir uğultuya benzemiyorMerhaba.
Yaklaşık 1 ay önce yeni bir bilgisayar topladım ancak videoda da göreceğiniz gibi garip bir uğultu sesi çıkartmaya başladı ve beni aşırı tedirgin ediyor.
Normal bir uğultudur biostan fan ayarı yapabilirsiniz isterseniz.Merhaba.
Yaklaşık 1 ay önce yeni bir bilgisayar topladım ancak videoda da göreceğiniz gibi garip bir uğultu sesi çıkartmaya başladı ve beni aşırı tedirgin ediyor.
O konu ile alakalı bir bilgim yok ne yazıkki yardımcı olabilirseniz çok sevinirimNormal bir uğultudur biostan fan ayarı yapabilirsiniz isterseniz.
Anakartınız hangi markaO konu ile alakalı bir bilgim yok ne yazıkki yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Msi b550 gaming plusAnakartınız hangi marka
MSI'ın bir driveri yok mu asus armoury create gibi ? Büyük ihtimal fanlarınız en yüksek modda çalışıyor.Msi b550 gaming plus
Örnek olarak armoury createde sağda bulunan Silent Standar Turbo falan fan ayarı direkt fan ayarını burdan yapabiliyorum.MSI'ın bir driveri yok mu asus armoury create gibi ? Büyük ihtimal fanlarınız en yüksek modda çalışıyor.
Fan hızlarını kontrol ettim her şey gayet normal gözükmekte hocam.MSI'ın bir driveri yok mu asus armoury create gibi ? Büyük ihtimal fanlarınız en yüksek modda çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Örnek olarak armoury createde sağda bulunan Silent Standar Turbo falan fan ayarı direkt fan ayarını burdan yapabiliyorum.
Alıntıyı görüntüle