Kasadan gelen uğultu sesi

akatoni21

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba.
Yaklaşık 1 ay önce yeni bir bilgisayar topladım ancak videoda da göreceğiniz gibi garip bir uğultu sesi çıkartmaya başladı ve beni aşırı tedirgin ediyor.

Normal gibi bir şey yok açıkçası

Fan sesi değil mi o ya? fanlar kaç RPM dönüyor bakar mısınız Armoury crate yüklüyse sizde?

Armoury crate Asus uygulaması olduğu için onu kullanamıyorum :( Anakart'ım MSİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaki uğultu sesi yaklaşık 3 gün önce başladı normalde yoktu :(
fanlar kaç RPM'de dönüyor

Merhaba.
Yaklaşık 1 ay önce yeni bir bilgisayar topladım ancak videoda da göreceğiniz gibi garip bir uğultu sesi çıkartmaya başladı ve beni aşırı tedirgin ediyor.

Anormal bir uğultuya benzemiyor

Sıvı soğutucunun fanları 900-1200 arası değişiyor ancak ön tarafta bulunan kasa fanları sebepsizce değerler 700 ile 14k xD arası gözükmekte

Merhaba.

Normal bir uğultudur biostan fan ayarı yapabilirsiniz isterseniz.

Msi b550 gaming plus
MSI'ın bir driveri yok mu asus armoury create gibi ? Büyük ihtimal fanlarınız en yüksek modda çalışıyor.

MSI'ın bir driveri yok mu asus armoury create gibi ? Büyük ihtimal fanlarınız en yüksek modda çalışıyor.
Örnek olarak armoury createde sağda bulunan Silent Standar Turbo falan fan ayarı direkt fan ayarını burdan yapabiliyorum.
1646576309852.png

Örnek olarak armoury createde sağda bulunan Silent Standar Turbo falan fan ayarı direkt fan ayarını burdan yapabiliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Fan hızlarını kontrol ettim her şey gayet normal gözükmekte hocam.
Ancak sanki bu ses bana daha çok elektrik sesi gibi geldi fakat tam emin değilim. Bir aylık bir bilgisayarda böyle bir ses olması normal mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,537
Üyeler
175,062
Son üye
Keabuss
Geri