pc ne yük altında ne de sıcak video izlerken bi anda başladıharbi ha aşırı rahatsız ediyor.. ısınınca veya sogukkenmi yapıyor yoksa süreklimi
coil whine ekran kartı yük altıda iken olmuyor mu pc boşta iken bu ses çıkıyorEkran kartındaki coil whine olabilir.
pc kullanmam gerek ne yapayımBu ne abi kulaklarım yanıyor köyde de aynı böyle ses çıkaran bi böcek vardı kafayı yiyecektik iğrenç kapat şunu hasta olursun nasıl açık tutuyosun
Benim kartta mesela %90ken oluyor. %99 kullanımda hiç ses yok. Ayrıca güç kaynağında da oluşabilen bir şey. Bir de kasanın fanlarını kontrol et.coil whine ekran kartı yük altıda iken olmuyor mu pc boşta iken bu ses çıkıyor
coıl whıne gıbı bısey benım mouseda var kulaklık olmayınca kulak heba edıyor
Benim kartta mesela %90ken oluyor. %99 kullanımda hiç ses yok. Ayrıca güç kaynağında da oluşabilen bir şey. Bir de kasanın fanlarını kontrol et.
aklıma psu kaynaklı olabilir mi diye geldi ama şuraya psu modeli bırakıyorum xigmatek nrp-VC503 önceki sistemde var diye takmıştımBu ne abi kulaklarım yanıyor köyde de aynı böyle ses çıkaran bi böcek vardı kafayı yiyecektik iğrenç kapat şunu hasta olursun nasıl açık tutuyosun
Kasaya yaklaşıp ekran kartı mı güç kaynağı mı onu tespit etmen lazım.aklıma psu kaynaklı olabilir mi diye geldi ama şuraya psu modeli bırakıyorum xigmatek nrp-VC503 önceki sistemde var diye takmıştım
test etmeye çalıştım ama anlayamadımKasaya yaklaşıp ekran kartı mı güç kaynağı mı onu tespit etmen lazım.