beter halde vallaha kasa fanlar nasıl dönüyor anlamadımhocam naptın evi mi süpürdün pcyle
bence bi sök sistemi knk sonra kasanın içine giriş süpürgeyle büyük tozları topla yani sonra detaya girersin bezle falan. ama fanları sabit tut dönmesinler statik elektrik parçalara zarar verebilir.beter halde vallaha kasa fanlar nasıl dönüyor anlamadım
pek bi bilgim yok çıkarıp takma ile evdekiler de aynı şekil mecbur hava vurucazHocam sana tavsiyem bütün parçaları tek tek çıkar ve hepsine hava vur bütün tozlar çıkana kadar en son kasayada aynı şekil yap sonra da güzel bi sildin mi pırıl pırıl olur. Bir de 2 yıldır hiç bakımını yapmadıysan bakımlarını da yap elin değmişken
fanların arasındakilerı boya fırçası ile alsam ama işlemci fanının içinde var onu nasıl alacağımElektrik süpürgesi ile çekiyorum ben Sonra nemli bez ile siliyorum parçaları. Boya fırçası ile arada ki tozları alıyorum.
normalde hepsini tornavida ile söküp temizlemen gerekir ama senin pek bilgin yok ne olur ne olmaz düşüncesiyle eline bir sac kurutma makinesi al ama SOGUK KISMIYLA bir güzel havayı ver (BALKONDA) daha sonra kulak temizleme çöpleriyle fanların aralarını temizlemeye çalış.Veyahut al kasayı git bir bilgisayarcıya 50-100 ver tertemiz yaptır.fanların arasındakilerı boya fırçası ile alsam ama işlemci fanının içinde var onu nasıl alacağım
süpürge makinası olur mu boru kısmıyla ve balkonda olması illa lazım mınormalde hepsini tornavida ile söküp temizlemen gerekir ama senin pek bilgin yok ne olur ne olmaz düşüncesiyle eline bir sac kurutma makinesi al ama SOGUK KISMIYLA bir güzel havayı ver (BALKONDA) daha sonra kulak temizleme çöpleriyle fanların aralarını temizlemeye çalış.Veyahut al kasayı git bir bilgisayarcıya 50-100 ver tertemiz yaptır.