Neler Yeni

Kasam çok tozlu yardım gerekli

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kendin sökmeyi bilmiyorsan ve videolara bakarak yapamayacağını düşünüyorsan ya bilen birini evine davet et para ver temizlettir ya da bilgisayarcıya götür ücret karşılığı temizlettir hem de termal macun yeniletmiş olursun.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
kanka naptın pcye

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Sanayiye git hava makinasını al öyle temizle benimde böyle vardı eskilerden kalma 2012'den öyle yapmıştım.

batuhanbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batu Sırık
Instagram
@batuknkcm

Permanent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
Problem yok.
Açık hava olsun , yeterli.
Bu arada temizlikten sonra foto bekliyoruz ona göre.
Ciğerimizi dağladın , iyileştirme görevi yine sen de ;)
ahahaha atacağım temizleyince
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendin sökmeyi bilmiyorsan ve videolara bakarak yapamayacağını düşünüyorsan ya bilen birini evine davet et para ver temizlettir ya da bilgisayarcıya götür ücret karşılığı temizlettir hem de termal macun yeniletmiş olursun.
pcyi aldığımdan beri yenilemedim termal macun 2 yıl oluyor pcyi alalı yenilemeli miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Hava tutmak şart yalnız hava tutarken fanların dönmememesi gerekiyor. Hava tutulan yerde fan varsa muhakkak sabitkeyin. Parmakla olur parmakla olmuyorsa kürdan gibi aletlerle olur.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ahahaha atacağım temizleyince

pcyi aldığımdan beri yenilemedim termal macun 2 yıl oluyor pcyi alalı yenilemeli miyim
Evet hem temizle hem termal macun değiştir. Bu işlerden jiç anlamıyorsan bilgisayarcıya yaptır ama bilgisayarcılar kötü macun kullanır. Kendin macun alıp bilgisayarcıya bunu kullan diyebilirsin.

Mert

80+ Silver
2 yıl açmadığım kasamda ince katman halinde toz var, bu nasıl bir ortamda çalıştı?

Permanent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
Evet hem temizle hem termal macun değiştir. Bu işlerden jiç anlamıyorsan bilgisayarcıya yaptır ama bilgisayarcılar kötü macun kullanır. Kendin macun alıp bilgisayarcıya bunu kullan diyebilirsin.
vatanda toplamıştım orda yaparlar mı ya :D

2 yıl açmadığım kasamda ince katman halinde toz var, bu nasıl bir ortamda çalıştı?
normal oda halinde

Top Bottom