Problem yok.balkonda yapacağım ama sıcaklık falan sorun olmaz değil mi güneşten
evin tüm tozu burada mübarek naptınArkadaşlar ekran kartımin üstünde işlemci faninin içinde bile toz var pcyi alalı 2 yıl oldu hiç acmamistim nasıl temizleyeceğim hakkında fikir verirseniz güzel olur fotoğraflar aşağıda
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam hayatımda bu kadar tozu bir arada görmedim. Sen en iyisi mi parçaları çıkar tek tek temizleArkadaşlar ekran kartımin üstünde işlemci faninin içinde bile toz var pcyi alalı 2 yıl oldu hiç acmamistim nasıl temizleyeceğim hakkında fikir verirseniz güzel olur fotoğraflar aşağıda
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ahahaha atacağım temizleyinceProblem yok.
Açık hava olsun , yeterli.
Bu arada temizlikten sonra foto bekliyoruz ona göre.
Ciğerimizi dağladın , iyileştirme görevi yine sen de
pcyi aldığımdan beri yenilemedim termal macun 2 yıl oluyor pcyi alalı yenilemeli miyimKendin sökmeyi bilmiyorsan ve videolara bakarak yapamayacağını düşünüyorsan ya bilen birini evine davet et para ver temizlettir ya da bilgisayarcıya götür ücret karşılığı temizlettir hem de termal macun yeniletmiş olursun.
Evet hem temizle hem termal macun değiştir. Bu işlerden jiç anlamıyorsan bilgisayarcıya yaptır ama bilgisayarcılar kötü macun kullanır. Kendin macun alıp bilgisayarcıya bunu kullan diyebilirsin.ahahaha atacağım temizleyince
Mesaj otomatik birleştirildi:
pcyi aldığımdan beri yenilemedim termal macun 2 yıl oluyor pcyi alalı yenilemeli miyim
Fanları bantlayıp hava basınca sorun kalmaz dimiHava tutmak şart yalnız hava tutarken fanların dönmememesi gerekiyor. Hava tutulan yerde fan varsa muhakkak sabitkeyin. Parmakla olur parmakla olmuyorsa kürdan gibi aletlerle olur.
vatanda toplamıştım orda yaparlar mı yaEvet hem temizle hem termal macun değiştir. Bu işlerden jiç anlamıyorsan bilgisayarcıya yaptır ama bilgisayarcılar kötü macun kullanır. Kendin macun alıp bilgisayarcıya bunu kullan diyebilirsin.
normal oda halinde2 yıl açmadığım kasamda ince katman halinde toz var, bu nasıl bir ortamda çalıştı?
Evet Vatanda yaparlar hem orada kaliteli macun da kullanabilirler ama sormak lazım.vatanda toplamıştım orda yaparlar mı ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
normal oda halinde