şey sorucam itopya deneme sürümü yüklü olarak mı gönderiyor?Windows uptade yap bence güncel olmayınca ekran kartı driver hata veriyor
teşekkürler dostumVideo içeriğini tam hatırlamıyorum, izlemeyeli uzun zaman oldu ama Abdullah abi çektiyse yararlı şeyler vardır.
Evet galiba 30 günlük deneme sürümü diye biliyorumşey sorucam itopya deneme sürümü yüklü olarak mı gönderiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler dostum
Yok formatsiz kullanabilirsinBir de şunu sorayım. Deneme sürümüne key alınca sonradan da kullanabiliyor muyuz yoksa tekrardan format atmam gerekir mi=
Keyi direkt girerek kullanabilirsin format atmana gerek yok, hatta key alacaksan bana özel mesaj at sana sürekli alışveriş yaptığım satıcının whatsapp numarasını atayım, 5tl ye satıyor anakarta da kaydoluyor bir kere girdim 3-4 kez format attım kendisi otomatik aktifleşiyor. 40 tl ye felan satanlar var google den bulup kodu veriyorlarBir de şunu sorayım. Deneme sürümüne key alınca sonradan da kullanabiliyor muyuz yoksa tekrardan format atmam gerekir mi=
hocam youtubeye bakın orda bedava aktifleştirme kodları oluyor ben oyle yaptım 1-2 yıldır sorunsuz kullanıyorumBir de şunu sorayım. Deneme sürümüne key alınca sonradan da kullanabiliyor muyuz yoksa tekrardan format atmam gerekir mi=
Videolarda KMS sunucusunu değiştirerek etkinleştirmeyi gösteriyorlar. KMS sunucusu değiştirmeyi tavsiye etmem, update olarak bilgisayarınızda zararlı yazılımlar gönderebilirler, bu konu hakkında yabancı kanallarda bir çok video var, cmd üzerinden orijinal microsoft key management server yerine cracklı bir sunucuya yönlendirerek windowsu aktifleştiriyorsunuz, ve bu şekilde bu sunucu cihazınıza windows güncellemeleri adı altında zararlı içerikler gönderebiliyor, yıllarca sorunsuz kullanan da var kısa sürede windowsu bozulan da var, 5-10 tl lere oem kodlar satılırken bu tarz şeyler ile uğraşmaya değmez.hocam youtubeye bakın orda bedava aktifleştirme kodları oluyor ben oyle yaptım 1-2 yıldır sorunsuz kullanıyorum