Pc geldi ne yapmalıyım

omerkok_49

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,204
Pc geldi windows kuruluydu bios güncelledim (sadece güncelledim biosta herhangi bir ayar yapmadım) bide amdnin uygulamasından güncelleme yaptım biosta yapılacak ayarlar varmı başka neler yapmalıyım öneri
Sistem
A620mk
R5 7500f
Rx6650xt
16gb 1 ram

Ramlerin frekansını alırken yazdığı değere çekmek için biostan xmp açabilirsin bunun dışında furmark geekbench gibi tesetler yaparak sisteminin normal değerlerle arasındaki farkı değerlendirebilirsin + olarak crystal disk ssd testleride yapabilirsin eğer bu testlerin sonucu ortalamaya yakınsa sorun yok rahat rahat oyunlarını ya da kullanacağın uygulamaları yükleyip kullanabilirsin hayırlı olsun

Ramlerin frekansını alırken yazdığı değere çekmek için biostan xmp açabilirsin bunun dışında furmark geekbench gibi tesetler yaparak sisteminin normal değerlerle arasındaki farkı değerlendirebilirsin + olarak crystal disk ssd testleride yapabilirsin eğer bu testlerin sonucu ortalamaya yakınsa sorun yok rahat rahat oyunlarını ya da kullanacağın uygulamaları yükleyip kullanabilirsin hayırlı olsun
Ramleri nasıl xmpye çekiyoruz denedim baktım ama bulamadım

rez almaya geldm

ben yeni laptop aldım i7 4050 var benim de oyle seyler yapmam lazım mı

Senin yapman gerekenler direk Windows kurmak
Sonra Windows update yapıp gerekli olanları indirmek
Sonra ekran kartı sürücünü kurmak
Ve sonra hpnin sitesine girerek varsa bios update yapmak(dikkatli ol)
bunları yaptım eyw

Afterburner ve furmark kurup sıcaklık testlerini yapın kurduğunuz bir aaa oyun varsa oyun içi değerlerine bakın. Buraya atın yorumlanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri