Ekran kartı boşta derecesi yüksek çıkmışAlıntıyı görüntüle
ayarlar bu
PC yi az önce yeniden başlattım açılırken 5 6 saniye motor gibi bir anda ses cıkardı sonra düzeldi neden korktum
Boşta 51 derece biraz garip bende boşta 30-40 arası gidiyorneden nasıl düzeltirim
Normal boştaki sıcaklık önemsenecek bir şey değil yükte ne olduğu önemliBoşta 51 derece biraz garip bende boşta 30-40 arası gidiyor
Kart modeli nedir ?senin ekran kartın ne ki bide oyuna girdim denedim ekran kartı fanları çalıştı boşta çalışmıyor heralde
Fanı durması normal bir şey ekran kartı fanı yük halinde iken çalışır boşda çalışmaz oyuna girdiğinde çalışırneden nasıl düzeltirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
knk ekran kartı fanı şuan durmuş neden
gigabyte rtx 2060 stress testi şuan yapmadım öncekini hatırlamıyorum şunu söyleyebilirim belki gerek olur pubg de en fazla 70 derece gördüm oda aldım en yüksek sıcaklıktı oyunlardaki ama biz @kandes22 uv yaptık yine deKart modeli nedir ?
Stress testinde kaç derece ?
PUBG de en fazla 70 derece gördüm oda aldım en yüksek sıcaklıktı oyunlardaki ama biz @kandes22 uv yaptık yine deNormal boştaki sıcaklık önemsenecek bir şey değil yükte ne olduğu önemli
Heaven Benchmark de yapımmıKart modeli nedir ?
Stress testinde kaç derece ?
Pc açılırken bendede bi 5 saniye hızlı dönüyor fanlar.Alıntıyı görüntüle
ayarlar bu
PC yi az önce yeniden başlattım açılırken 5 6 saniye motor gibi bir anda ses cıkardı sonra düzeldi neden korktum
ama ilk kez olduPC açılırken bendede bi 5 saniye hızlı dönüyor fanlar.
Pek dert etmeye gerek yok
bidaha denicem şimdiPC açılırken bendede bi 5 saniye hızlı dönüyor fanlar.
Pek dert etmeye gerek yok