Neler Yeni

Kasam rgb ama renklerinde oynama yapamiyorum

xNikile1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
Kasayı ilk aldigin gunden beri rgb yaniyor gecis efektli seklinde ama renklerini degistiremiyordum. Kasamin ustunde led yazan bir tus var ona basinca pc restart attigindan hic bir zaman ledlerin rengini degistiremedim. Aradan 1 yil gecti boyle kullaniyordum birden ledler mavi yanmaya basladi gecis efekti gitti yani benim anladigim farkli bir moda girdi ama bunu ben yapmadim bu ledlerin renklerini nasil kontrol edebilirim. (Kumandasi yok , kasadaki led tusuna basınca pc restart atiyor)

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Kasayı ilk aldigin gunden beri rgb yaniyor gecis efektli seklinde ama renklerini degistiremiyordum. Kasamin ustunde led yazan bir tus var ona basinca pc restart attigindan hic bir zaman ledlerin rengini degistiremedim. Aradan 1 yil gecti boyle kullaniyordum birden ledler mavi yanmaya basladi gecis efekti gitti yani benim anladigim farkli bir moda girdi ama bunu ben yapmadim bu ledlerin renklerini nasil kontrol edebilirim. (Kumandasi yok , kasadaki led tusuna basınca pc restart atiyor)

Kasanızın modeli nedir hocam?

xNikile1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Frzby kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Frzby kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.54 dakikadan başlatın hocam kasadaki reset sw kablosunu çıkartın yerine rgb led yazan kabloyu takmayı deneyin

image-73.jpeg

Reset SW kasanın alt kısmında bulunur anakartınızda dikkat edin pinlere zarar vermeyin

xNikile1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

1.54 dakikadan başlatın hocam kasadaki reset sw kablosunu çıkartın yerine rgb led yazan kabloyu takmayı deneyin

Alıntıyı görüntüle

Reset SW kasanın alt kısmında bulunur anakartınızda dikkat edin pinlere zarar vermeyin
Benim anakart modelim gigabyte a520mk bu modrlde rgb soketi var midir bulamadim cunku

shadlerss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alperen
Reset switch yanlış yere takılmış

Top Bottom