kral bilgisayardan cok anlamiomda dedigin tus kasanin icindemi ve bu kablo bosta olmali miEkran kartına doğru kabloyu ve arkada PSU aç kapa tuşunun açık olduğuna emin ol
Hayır psunun üstünde arka taraftakral bilgisayardan cok anlamiomda dedigin tus kasanin icindemi ve bu kablo bosta olmali mi
acma kapama tusu diosan kral genede gelmiyor Acaba monitor yok die mi oluyor cunku ben bakiorumda rgb isiklar yanmiyor fanlar donmuyorHayır psunun üstünde arka tarafta
Anakartin fotosunu atarmısınacma kapama tusu diosan kral genede gelmiyor Acaba monitor yok die mi oluyor cunku ben bakiorumda rgb isiklar yanmiyor fanlar donmuyor
kral sana direk kasanin icini atim ben anlamamdaAnakartin fotosunu atarmısın
Hocam ekran kartını alt tarafında küçük küçük kablolar var bi onları atarmısınız onlar yanlış bağlandığı için kasanın power tuşu çalışmıyo olabilirkral sana direk kasanin icini atim ben anlamamda
ekran kartini cikarmama gerek varmi yoksa etrafini mi atim hocamHocam ekran kartını alt tarafında küçük küçük kablolar var bi onları atarmısınız onlar yanlış bağlandığı için kasanın power tuşu çalışmıyo olabilir
Yok hocam anakartın alt tarafında kalıyor 8-9 tane ince kablo varekran kartini cikarmama gerek varmi yoksa etrafini mi atim hocam
hocam cikardim alt tarafi bole isterseniz farkli acilardanda atabilirimHocam ekran kartını alt tarafında küçük küçük kablolar var bi onları atarmısınız onlar yanlış bağlandığı için kasanın power tuşu çalışmıyo olabilir
Yok hocam anakartın alt tarafında kalıyor 8-9 tane ince kablo var
bolede bakin hocam baska aciYok hocam anakartın alt tarafında kalıyor 8-9 tane ince kablo var
Hocam F_Panel kablosu toplu olarak geliyo bende başta bulamadım sonradan farkettimReset sw power sw kablolarını neden takmadın? Minik Minik ince girişler olacak kasadan gelen kablolar. Kitapçaığına bakarak tak onları