Selam,2 gün önce ssd almıştım 2 gündür kenarda duruyor montajlıyamadım yardımcı olursanız sevinirim. Alıntıyı görüntüle
SATA ssd için bir yuva almanız gerekiyor diye biliyorum ama yanlış olabilir
Arkadaşın dediği gibi maalesef, bazen arka tarafta vida yerleri oluyor bazı kasalarda, onlar sayesinde yuva almana gerek kalmıyor ama seninkinde göremedim. Yuva aldıktan sonra sanırım yukarıda cdrom var onun gibi yuvayı montajlayacaksın vidalama yerleri var aralıklarla kasanda, montajlamadan önce yuvanın içine ilkten ssd'yi takmalısın.
Eğer daha hızlı çözüm istiyorsan tek taraftan olcak belki ama küçük ince uzun deliklere tek taraftan montajlayabilirsin daha önceki eski sistemimde o sekilde kullanmıştım..kasa sonuçta hareket etmediği için 2 vida gayet güzel tutuyordu SSD yi
Uzun süre psu sata güç kablosuna bağlı havada asılı olarak kullanmıştımSSD takacaksan HDD gibi sıkıca sabitlemene gerek yok. Bir yere çift taraflı bantla tuttursan bile yeter.
En alt kademede içte gayet güzel olur ama neyse takmissin uğraşma artık bir sıkıntı olmazİçte yer yok
Onu da yaptımUzun süre psu sata güç kablosuna bağlı havada asılı olarak kullanmıştım