Kasamdaki sorun hangi parçada?

Reaksiyon skoru
56
Dün çok büyük bir mallık yaptım ekran kartının klipsini açmadan ekran kartını çıkarmaya çalıştım ve klipsi kırdım. Ancak klipssizde oturur dediler klipssiz takmaya çalışınca da ekran kartının sol tarafı oturmuyor.
Fotoğrafta gördüğünüz gibi ancak bu kadar oturttura biliyorum. Sol tarafa ne kadar baskı uygulasamda oturmuyor. Sorun anakart da mı ekran kartında mı hangisinin değişmesi gerek?

Ekler

• IMG_0289.webp
    IMG_0289.webp
    523.3 KB · Hit: 77
düşen klipsi yerine oturtup, açık pozisyona getirip ekran kartını takabilirsin.
asus b450-m k anakarta o klipsi bende yerinden çıkartmıştım. işe yarıyordu.

yerine tam oturmuyor mu tutmuyormu ? klips zaten ekran kartinin arkaq kismina oturmasi lazim klipsiz kasaya vida ile tutturdugunda durmasi lazim.arti arkadasin dedigi gibi yerine tekrar takabilmen lazim.

sol tarafta ben metal bir Parca görüyorum sanki. komple ekran kartinin giren kismini ve anakartin girim kismini bir cekip yollarmisin?

Ekran kartinin giren kismi? arti icerigine bir bak o PCIe girisinde herhangi bir cisim varmi oda engelliyor olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk Resimde arkadan giriyor ön girmiyor ýani klips ile alakasi yok su poziyonda zannediyorum,

Kasayi tam yatirim tüm Anakartin resmini de Paylasabilirmisin?

düşen klipsi yerine oturtup, açık pozisyona getirip ekran kartını takabilirsin.
asus b450-m k anakarta o klipsi bende yerinden çıkartmıştım. işe yarıyordu.

Ekran kartinin giren kismi? arti icerigine bir bak o PCIe girisinde herhangi bir cisim varmi oda engelliyor olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk Resimde arkadan giriyor ön girmiyor ýani klips ile alakasi yok su poziyonda zannediyorum,

Kasayi tam yatirim tüm Anakartin resmini de Paylasabilirmisin?

Ekler

• IMG_0297.webp
    IMG_0297.webp
    1.7 MB · Hit: 24
Sen bunu klipsten önce bu PC de kullaniyordun dimi ? Ekran kartinin kablo baglanti cikisi tam kasanin arka kismina denk geliyormu ?

Geri