Hocam ses var ise kontrol edeyimYa gta vc'de helikopter pervanesi olur ya onun gibi .D
ses varmı?Ya gta vc'de helikopter pervanesi olur ya onun gibi .D "pıtı pıt pıtı"
ilginççç ilk defa böyle olduğunu görüyorumVideo yükleniyor atacağın linkini.
ilk defa böyle bir sorun görüyorum
İçine parça kaçmış olabilir fanı bir yere sürtüyordurEvet başlık biraz saçma ama cidden helikopter pervanesi gibi ses geliyor.
Abdullah Abi sistemin videosunu paylaştı 2 gün sonra ben teslim aldım o günden beri kullanıyorum son zamanlarda ses çıkmaya başladı karantinada olduğumuzdan dolayı götüremiyorum itopya mağazasınaKurulumu yeni mi yapıldı daha önce böyle bir ses var mıydı belki de fanlardan birine kablo değiyordur bazen kurulum yaptıktan sonra başıma geliyor benim de bu sorun önce sesin nereden geldiğini anlayın sonra da kablolara bakın derim ben size
Bu sorun gibi bende de sorun var.Abdullah Abi sistemin videosunu paylaştı 2 gün sonra ben teslim aldım o günden beri kullanıyorum son zamanlarda ses çıkmaya başladı karantinada olduğumuzdan dolayı götüremiyorum itopya mağazasına
Mesaj otomatik birleştirildi:
@fatihege @Mehmet @Furkan Arslan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videoda ses az gelmiş ama dikkatli dinlerseniz sesi duyabilirsiniz
Aynen hocamBu sorun gibi bende de sorun var.
Paylaştığım dosya coil whine mı?
https://www.dosya.tc/server31/eax199/WhatsApp_Audio_2020-10-05_at_10.38.40.mp4.html Coil Whine mı bu?donanimarsivi.com
Burdaki sesi mi sormak istedin?
Not: Ben de DA SİSTEM 2 aldım.
VLC ile açıp ses seviyesini %200 yapınca duyuluyor.Videoda ses az gelmiş ama dikkatli dinlerseniz sesi duyabilirsiniz
CW şans ile alakalı değil mi hocam?O ekran kartı CW sorunlu zaten dibine girin duyarsınız.