3090'ı ona vereceklerine bana versinlerMutluluklar o zaman usta ne diyeyim.
Evet, yoksa napim derdi herkes.napim yasak mı
ya bu kasa türkiyede çok var ama kullanılmıyor eski diye o yüzden satılıkta çok yok onu demek istedim yani çoğu kişi bilmez bu kasayıOyun konusundan çoğu oyunu açar gibime geliyor. Ama neden sayısı az türkiyede çok vardım ama satılıkta bulmak kısmında ne demek istedin gramm anlamadım.
bir şey sorucam sen ne yaşıyorsun sanki oturup senin için özel üretmişler. Şimdi anlamadım ben konu mu trol yoksa hesap ta mı troll yoksa gerçekten böyle bir şeyi yaşıyormuyum şuan?1000w psu içinde var ve normal kasalara benzemez sağda taradı ekran kartı yukarı bakar anakart farklı çift anakartlı değişik
yok ya hem trol hemde bilmeniz hemde nasıl bir kasa oldugunu sordum yani herkes yanlış anladı bidakine doğru dürüst yazıcam ve başlık koycagımbir şey sorucam sen ne yaşıyorsun sanki oturup senin için özel üretmişler. Şimdi anlamadım ben konu mu trol yoksa hesap ta mı troll yoksa gerçekten böyle bir şeyi yaşıyormuyum şuan?
haftaya.Aferin paşam, düğüne geliriz artık.
Sen onla da Valorant oynarsın sadece.3090'ı ona vereceklerine bana versinler
Bir zahmet düzgün başlık koy. Burası İnstagram Story bölümü değil.yok ya hem trol hemde bilmeniz hemde nasıl bir kasa oldugunu sordum yani herkes yanlış anladı bidakine doğru dürüst yazıcam ve başlık koycagım
cyberpunk forza horizon 4 beamng drive valorant fortnite csgo oynuyorum ama yer fazla yetmiyorSen onla da Valorant oynarsın sadece.
tamam sağol teşekkürler.Bir zahmet düzgün başlık koy. Burası İnstagram Story bölümü değil.
Sana demedim ki bunu. Sen niye cevaplıyorsun?cyberpunk forza horizon 4 beamng drive valorant fortnite csgo oynuyorum ama yer fazla yetmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam sağol teşekkürler.