Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Uğraşmayın beyler gitsin kendi fiyatını kendi belirlesin konuya yazmayın cevap vermeyin usul usul çeker gider.
Adminlerden birisi el atar az önce yeterince kanıt yoktu şimdi uçar forumdan merak etme@Perfectshot06 @Mehmet Yılmaz spam + kaba dil konuyu kilitleyebilir misiniz
Kanka bilgisayarin iyi olunca ve ekran kartın 3 fanli olunca +5 k olmuyor bu forumda kimseye böyle deme hakkın yok sistemin ederi 8k zaten ne anlatiyon senletgodaki ilanımdan kopyalayıp yapıştırdım buraya heralde 2 binlik pc kullanıyorsun bu kadar zoruna gittiğine göre forum, hadi abicim sen ufaktan DDR 3 2 gb ekran kartlı forumlara hadi
benim raporlar reddedildi ben yine etiketleyeyim de.Adminlerden birisi el atar az önce yeterince kanıt yoktu şimdi uçar forumdan merak etme
sorunların mı var dostum ?dletgodaki ilanımdan kopyalayıp yapıştırdım buraya heralde 2 binlik pc kullanıyorsun bu kadar zoruna gittiğine göre forum, hadi abicim sen ufaktan DDR 3 2 gb ekran kartlı forumlara hadi
Kanka madem o kadar biliyorsun niye konu açtın söylesene merak ettimafazinin mi var brom sende yanlış yerdesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi efendim
Benim de ama eleman sıkıntılı kuralları okumadan kafana buyruk hareket edersen böyle olur işte.benim raporlar reddedildi ben yine etiketleyeyim de.
Sen 20k ya koy güzel kardeşim ederi oaslkjhfgakjfghajkfhlaksfa
salkjfakıjfhalşkfhaşlfsafa
beyler bu yt deki adam çok bilgili adamlar var dedi diye üye olup sorayım dedim de burası yanlış yer galiba, anaokulu terk herkes gerçek forum link var mı seri lazım
knk sen onları boşver ben alsat ile ugraşıyorum 9 k ya koy gider o fiyata.brom fiyatlardan haberin yok heralde
brom fiyatlardan haberin yok heralde
Yazlık Saray + Karbon Kaplama Çakarlı Passat ve Bir böbrek bıraksan yeter usta 8k az yawSen 20k ya koy güzel kardeşim ederi o