Neler Yeni

Yardım Kasamı temizlerken neye dikkat etmeliyim?

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Şuna dokunma şunu elleme yada şununla temizleme dediğiniz şeyler nedir?İlk defa olucak ve fan yapraklarını temizlicem.Kulak çubuğuyla yapmayı düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ben fön makinesiyle temizliyorum balkona çıkıyorum veriyorum havayı kasa tertemiz. tabi soğuk hava üflüyorum onu yazıyım.
@Burak.twitchNietral

Yavuz241

80+ Bronze

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
ben oto yıkamaya götürüp hava tabancasıyla temizliyorum dikkat etmiyorum da herhangi bi parçaya. tek tavsiyem sıcak hava tutucaksan tutma

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
pek soğuk değil sıcak ta değil bir fön makinesi var elimde bir sıkıntı cıkarmaz değil mi?En son hava tutarım belki
sıcak hava olmasın parçalara iyi gelmez soğuk hava tutucaksınız. öyle çubukla mendille felan temizlenmez anca dış taraftaki tozlar gider parçaların içindeki tozları soğuk hava üfleyen herhangi bir şey ile götürmeniz lazım

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıcak hava olmasın parçalara iyi gelmez soğuk hava tutucaksınız. öyle çubukla mendille felan temizlenmez anca dış taraftaki tozlar gider parçaların içindeki tozları soğuk hava üfleyen herhangi bir şey ile götürmeniz lazım
Dediğim gibi sıcak değil soğuk ta değil oda sıcaklığı diyebilirim elimde başka ürün de yok.Kasa zaten yeni 7 ay falan oldu.Cam önü oldugu için cok tozlanıyor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dediğim gibi sıcak değil soğuk ta değil oda sıcaklığı diyebilirim elimde başka ürün de yok.Kasa zaten yeni 7 ay falan oldu.Cam önü oldugu için cok tozlanıyor.
çok uzun süre parçalara tutmamak kaydıyla yapabilirsin o zaman.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Top Bottom