Kasamı Yenilemek İstiyorum

Lekuun

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
20000
Eski kasa ekran kartı RX 6600 XT ekran kartını değiştirmek istemiyorum.

Değiştirmek istediklerim.
İşlemci: AMD olsun.
Anakart.
RAM.
+
Sıvı soğutma önerisi.

Çoğunlukla oyuncu birisiyim en çok oynadığımda Valorant o yüzden işlemci güzel olursa yine alma ihtimalı var.

(Eğer AMD yoksa Intel'de olur)
Bide RX 6600Xt Kalsın Mı

Eski kasa ekran kartı RX 6600 XT ekran kartını değiştirmek istemiyorum.

Değiştirmek istediklerim.
İşlemci: AMD olsun.
Anakart.
RAM.
+
Sıvı soğutma önerisi.

Çoğunlukla oyuncu birisiyim en çok oynadığımda Valorant o yüzden işlemci güzel olursa yine alma ihtimalı var.

(Eğer AMD yoksa Intel'de olur)
Bide RX 6600Xt Kalsın Mı
https://ty.gl/e0ym5x72aq bunun 120mm kullandım üzmedi hiçbir sorunda olmadı tavsiye ederim https://ty.gl/n4leyvwuu4 bu ramleride kullandım çok kaliteli

Hocam o ramlerde bendede var çok güzel sıvı soğutmada güzel. Anakart yada işlemci öneriniz varmış 5600x dışında.
Hocam yanlış bilgi vermeyimde anakart olarak asus tuf gaming tavsiye ederim amd olarak hocam yanlış bilgi vermim işlemci olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o ramlerde bendede var çok güzel sıvı soğutmada güzel. Anakart yada işlemci öneriniz varmış 5600x dışında.
ryzen 7 5800x3d -5600x güçlü Hocam ama buna Bi bak araştır iyicene

Hocam yanlış bilgi vermeyimde anakart olarak asus tuf gaming tavsiye ederim amd olarak hocam yanlış bilgi vermim işlemci olarak

ryzen 7 5800x3d -5600x güçlü Hocam ama buna Bi bak araştır iyicene
Hocam Anakarta Sıkıntı Yok Güzel Oluyor ASUS Tuflar. Ryzen 7 5800X3D çok fazla ısınır mı bilginiz varsa çoğu kişi öyle diyordu.

Hocam Anakarta Sıkıntı Yok Güzel Oluyor ASUS Tuflar. Ryzen 7 5800X3D çok fazla ısınır mı bilginiz varsa çoğu kişi öyle diyordu.
Hocam turbo boost kapatırsın normal ghz sinde çalışır birde sıvı soğutma alırsın isinicagni dusunmuyom

Ama böyle güçlü işlemciler kullanacaksan 240mm veya 360mm öneririm bütçen yeterse 360mm al

Hocam turbo boost kapatırsın normal ghz sinde çalışır birde sıvı soğutma alırsın isinicagni dusunmuyom
Teşekkür Ederim.

Ama böyle güçlü işlemciler kullanacaksan 240mm veya 360mm öneririm bütçen yeterse 360mm al
Hocam 240mm alacam eğer daha fazla para toplarsam kasayı değiştirip 360mm alırım. Çünkü güzel bir kasa almayı düşünüyorum

Teşekkür Ederim.
👍
Teşekkür Ederim.

Hocam 240mm alacam eğer daha fazla para toplarsam kasayı değiştirip 360mm alırım. Çünkü güzel bir kasa almayı düşünüyorum

Teşekkür Ederim.

Eğer para toplarsan bunu tavsiye ederim https://ty.gl/5zn7jeov3d hem görüntü iyi argb kumandalı hemde kasaya iyi bir hava katiyo

Hocam bu bütçede ddr5 geçersiniz ddr4 kalmayın. Elinizdeki işlemci+anakart+ram sattığınızda bütçe 20k yı geçiyor mu ?

Hocam bu bütçede ddr5 geçersiniz ddr4 kalmayın. Elinizdeki işlemci+anakart+ram sattığınızda bütçe 20k yı geçiyor mu ?
Hocam tahmine geçmez 10k larda kalır yada geçer

İyi hocam normalde 7 fazla geliyor alta 3 tane koyarsın fanlari içeri üflicek şekilde gayet memnunum içine lcd ekranda takabilirsin modafiye olarak
Hocam o zaman kasa aklımda.

Geri